Nevjerojatna priča dječaka koji dolazi u Manchester United!

Talentirani 16-godišnji nogometaš Rajib Roy, koji je odrastao u sirotinjskoj četvrti indijskog velegrada Kolkate, dobit će priliku trenirati s Manchester Unitedom.

19.4.2014.
9:47
VOYO logo

Roy je sin prostitutke koji s majkom i bratom dijeli sobicu u jednom slamu Kolkate. Skauti Manchester Uniteda su ga primijetili na nacionalnom turniru talentiranih indijskih nogometaša i odlučili ga dovesti na dvotjedne treninge u Englesku. S još desetoricom igrača će ovaj vikend doći u Manchester.

Većina tih mladića dolazi iz bogatih indijskih obitelji, a za razliku od njih, Rajib je odrastao na ulici i to u dijelu grada koji je poznat po prostituciji. Prema pisanju Daily Maila, čak 12.000 seksualnih radnica živi u četvrti Sonagachi, a jedna od njih je i Rajibova majka koja na taj način prehranjuje obitelj. Talentirani nogometaš u sobici u kojoj živi drži poster Chelseajevog brazilskog veznjaka Oscara kojeg idolizira jer je i on odrastao u siromaštvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/M9p_BGAXOKc

Rajibu se život promijenio prije dvije godine kada ga je majka poslala u lokalnu školu Rahul Vidya Niketan za djecu prostitutki. Škola je utemeljena kako bi poboljšala uvjete života seksualnim radnicama i njihovim obiteljima. Unutar škole već nekoliko godina djeluje i nogometna sekcija u kojoj je brzo došao do izražaja Rajibov talent. Prošli je mjesec tako mladić nastupio na nacionalnom školskom prvenstvu gdje su ga i primijetili Unitedovi skauti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rajib i ostali izabrani dječaci će imati priliku trenirati u kompleksu engleskog nogometnog diva, te upoznati život slavnog kluba, a nije isključeno da će netko od njih dobiti priliku i nastaviti karijeru u Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo