Bivši dinamovac na meti Arsenala i Intera

Il Secolo XIX, list iz Genove, piše kako se za 21-godišnjeg Šimu Vrsaljka, hrvatskog desnog beka Genoe, zanima nekoliko vrhunskih europskih klubova.

25.10.2013.
13:46
VOYO logo

"Moj klijent se dobro osjeća u Genoi, sretan je u tom klubu", rekao je Vrsaljkov agent Nikky Vuksan, te prokomentirao od ranije poznato zanimanje Napolija za njegovog štićenika.

"Nisam iznenađen da je Šime na cijeni, osobno sam od njega očekivao da će pokazivati tako dobre partije. Zapravo, siguran sam da će igrati sve bolje i bolje. Još niste ni vidjeli ono najbolje od njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List piše kako je zadnjih tjedana sve više glasina o zanimanju velikih klubova za hrvatskog reprezentativca. Uz Napoli, spominju se Inter i Arsenal.

Gian Piero Gasperini, trener Genoe, najavio je još ranije kako se ne namjerava odreći usluga Šime Vrsaljka, barem ne još ove sezone. Sugerira se kako klub već sada procjenjuje Vrsaljkovu vrijednost na 10 milijuna eura, te da očekuje da će hrvatski nogometaš nastaviti napredovati pod Gasperinijevom palicom čime bi mu, jasno, dodatno rasla cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo