NAKON VIJESTI IZ MADRIDA

VRSALJKO DOLAZI NA OKUPLJANJE VATRENIH: Stručni stožer se želi uvjeriti u stanje njegove ozljede

Reprezentativni desni boči Šime Vrsaljko u popodnevnim satima bi trebao stići u Zagreb na okupljanje reprezentativaca kako bi napravio sve liječničke pretrage kojima bi stručni stožer dobio uvid u pravo stanje ozlijede nogometaša Atletico Madrida.

Prema posljednjim informacijama iz Madrida, ozljeda Šime Vrsaljka koju je hrvatski desni branič zaradio na utakmici protiv Seville čini se da ipak nije teže prirode, kako su se pobojali u redovima Atletica.

NET.HR NA OKUPLJANJU VATRENIH: ‘Peta me i dalje boli, a kao mali nisam nosio Ševčenkov dres, nego predsjednikov’

DOBRE VIJESTI IZ MADRIDA! Vrsaljko ipak ne mora na operaciju, vraća se na teren za mjesec dana

Vrsaljku nije puknuo prednji križni ligament, već se radi o parcijalnoj rupturi zadnjeg križnog ligamenta. U suprotnom, Vrsaljko bi čekala operacija i težak šestomjesečni oporavak. Ovako postoji mogućnost da se Vrsaljko vrati na teren već za mjesec dana, za završnicu Primere, ali oporavak može trajati i dulje. Kako Net.hr u ponedjeljak doznaje iz Saveza, Vrsaljko bi u u popodnevnim satima trebao stići u Zagreb i pridružit se Vatrenima.

Liječnička služba Hrvatske napravit će temeljit pregled svog nogometaša kojim će dobiti uvid u stanje njegove ozljede. Vrsaljko neće nastupiti za Hrvatsku protiv Ukrajine u petak u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP, kao niti u prijateljskoj utakmici u Tallinnu protiv Estonije sljedećeg ponedjeljak.

Inače, to je stalna praksa reprezentacije. Stručni stožer želi imati uvid u zdravstveno stanje Vrsaljka i svoje liječničke dokumente koji će im dati bolji uvid u težinu ozljede.


Povratak na Net.hr