SHVATIO SVOJU POGREŠKU: / Nakon samo 23 dana bivša zvijezda Chelsea želi iz Kine nazad u Europu

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Bivša zvijezda Chelsea Oscar (25) nakon samo 23 dana provedena u Kini želi se vratiti u Europu, piše The Sun.

14.1.2017.
17:59
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Brazilac je 23. prosinca odlučio je napustiti vodeću momčad Premier lige Chelsea, kako bi postao igrač Shanghai SIPG-a za nevjerojatnih 70,4 milijuna eura.

NAJPLAĆENIJI NOGOMETAŠ SVIJETA: Oscar u Shanghaiju nadmašuje Messija i Ronalda

Engleski klub zaradio je veliki novac, no odluka Oscara nije dobro sjela ne samo navijačima Chelsea, već i svim nogometnim fanovima. Ipak, to ga nije spriječilo da njegov transfer postane 10. najskuplji u povijesti. No, odmah po slijetanju u Kinu, bilo je vidljivo kako odluka o transferu nije dobro sjela ni njemu samome, iako mu se, kako je to sam kazao, kineski projekt činio super.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oscar je vidno nezainteresiran potpisivao autograme fanovima, a sad je navodno priznao prijateljima kako nije zadovoljan i kako se želi vratiti u Europu, pa čak i u Chealsea u kojem je proveo pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam bio u Chelseau, bilo je vrijeme za odlazak. A kineska liga i projekt su cool i sretan sam", kazao je Oscar nakon što je dogovoren transfer. No, isto tako, naglasio je kako je londonski klub napustio s otvorenim vratima za povratak.

Teško je očekivati da Brazilac uspije već tijekom siječnja napustiti Shanghai, ali je jasno da već sad razmišlja o povratku u Europu. Oscar je počeo trenirati s novim klubom, ali za njega još nije zaigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo