SEZONA ZA ZABORAV LUKE MODRIĆA: / 'Daleko je on od onog igrača sa SP-a'

Image
Foto: AFP

'On je bio najbolji od tog nekog prosjeka na utakmici, ali je imao loše pratitelje'

6.3.2019.
9:14
AFP
VOYO logo

Real Madrid jučer je na Santiago Bernabeu doživio debakl protiv Ajaxa, koji ih je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka razvalio 4-1 i tako izbacio iz natjecanja. Španjolski mediji očekivano kritiziraju prezentaciju izabranika Santiaga Solarija.

Image
MARCA NAPALA GOTOVO SVE IGRAČE OSIM LUKE MODRIĆA: /

'Hrvat je dao sve do sebe, ali...'

Image
MARCA NAPALA GOTOVO SVE IGRAČE OSIM LUKE MODRIĆA: /

'Hrvat je dao sve do sebe, ali...'

'On je bio najbolji od tog nekog prosjeka na utakmici'

Pa je tako novinar madridskog As-a analizirao igru svakog nogometaša Reala koji je nastupio, a za Luku Modrića napisao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio najbolji od tog nekog prosjeka na utakmici, ali je imao loše pratitelje. Puno je radio u obrani i dobro se rasporedio na terenu pa je čak i bio u nekoliko navrata u dobrim prilikama. To nije bila njegova najgora igra, ali nije bila ni najbolja: Onaj Hrvat koji je oduševio na SP-u u Rusiji još je miljama daleko od ovog sadašnjeg", napisao je u opisu Modrićeve igre novinar AS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ove sezone ne igra na svom visokom nivou, na kakav nas se naviknuo u prošlosti i onaj koji ga je i doveo na pijadestal onih najboljih igrača svijeta. Definitivno, ovo je sezona za zaborav i za njega i za njegove suigrače u Realu.

Real senzacionalno ispao

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u Madridu pobijedili Real s 4-1. U prvom susretu u Amsterdamu Real je slavio s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove su za Ajax dali Hakim Ziyech (7), David Neres (18), Dušan Tadić (62) i Lasse Schoene (72), dok je za Real pogodio Marco Asensio (70). Luka Modrić je igrao cijeli susret za Real, čija je trogodišnja europska dominacija prekinuta.

Trostruki uzastopni europski prvak Real senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solaria koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo