ŠEST JAKIH EUROPSKIH KLUBOVA OTIMA SE ZA IVANA PERIŠIĆA: / 'Manchester United već je uspostavio kontakt...'

Image
Foto: Profimedia

Malo tko je očekivao da će Perišić dobiti novu šansu u Interu, posebice dok je tamo Conte koji koristi sustav koji baš i ne odgovara Hrvatu,

18.9.2020.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić vratio se s posudbe u Bayernu, no čini se da je već na izlaznim vratima Intera. Krilni napadač vratio se u Inter nakon što se talijanski velikan nije uspio dogovoriti oko visine odštete s Bayernom, ali čini se da će ga se pokušati trajno riješiti.

Perišiću ponuda, kako se čini, ne nedostaje. Ovih se dana priča jako puno o njegovim potencijalnim destinacijama, a njih ima uistinu mnogo. Tu su klubovi Bundeslige Leipzig, Bayer Leverkusen i Hertha, a u igri su, prema novim informacijama i tri engleska kluba - Leicester, Everton i Manchester United. Doduše, interes Manchester Uniteda nije neka novost, no novost je da je United uspostavio kontakt s Perišićem, prema informacijama njemačke stranice Fussball Transfers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAKITIĆ PROGOVORIO O ODNOSU S MESSIJEM I SUAREZOM: /

Riječi Vatrenog zaintrigirat će brojne poklonike Barce

Image
RAKITIĆ PROGOVORIO O ODNOSU S MESSIJEM I SUAREZOM: /

Riječi Vatrenog zaintrigirat će brojne poklonike Barce

Već ga dugo žele

Nije tajna da Crveni vragovi žele dovesti Perišića u svoje redove već dugo, gotovo u svakom prijelaznom roku posljednjih godina povezuje se Ivan s Old Traffordom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su pisali britanski mediji, Perišić je na meti Manchester Uniteda jer su odustali od dovođenja Jadona Sancha iz Borussije Dortmund. No Hrvat nije jedini izbor za United, između ostalih tu je i Douglas Costa.

Malo tko je očekivao da će Perišić dobiti novu šansu u Interu, posebice dok je tamo Conte koji koristi sustav koji baš i ne odgovara Hrvatu, stoga je realnije da na njemu Inter nešto i zaradi ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni napadač je u ljeto prošle godine iz Intera stigao na jednogodišnju posudbu u Bayern, koji je imao priliku otkupiti njegov ugovor za 20 milijuna eura, a drama oko njegovog potencijalnog prelaska bila je dugotrajna i iscrpljujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo