Ma pogledajte kako zabija nova Milanova superzvijezda!

Nogometaši Milana prvi su put ove sezone spojili dvije pobjede u Seriji A. Nakon što prošli vikend srušili Juventus, u petak su u 15. kolu slavili na Siciliji protiv Catanije s 1:3.

30.11.2012.
23:02
VOYO logo

Pitanje je, međutim, kako bi završila utakmica da u 49. minuti drugi žuti karton nije dobio argentinski veznjak domaćih Pablo Barrientos. U tom je trenutku, naime, Catania vodila s 1:0, a strijelac je u 11. minuti bio Nicola Legrottaglie.

No, nakon što je isključen Barrientos Rossoneri su odlučno krenuli po pobjedu, a izjednačili su u 53. minuti pogotkom fantastičnog Stephana El Shaarawyja na asistenciju Robinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tri minute kasnije 20-godišnji je Talijan egipatskog porijekla poslužio Kevin-Princea Boatenga za vodstvo gostiju. Konačnih je 3:1 El Shaarawy postavio u 90. minuti svojim 12. pogotkom sezone čime je učvrstio vodstvo na ljestvici strijelaca. U samoj je završnici zbog oštrog prekršaja isključen i strijelac Boateng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je ovom pobjedom, barem privremeno, skočio na sedmo mjesto ljestvice, prestigavši i Cataniju kojoj je ovo bio tek drugi domaći poraz u sezoni.

Catania - Milan 1-3 (Legrottaglie 11 / El Shaarawy 53, 90, Boateng 56)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Juventus 32 (-1), 2. Napoli 30 (-1), 3. Inter 28 (-1)… 7. Milan 21… 9. Catania 19

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo