SENZACIONALNO POPODNE U BUNDESLIGI: / Hrvat srušio Borussiju Dortmund, debakl Nike Kovača

Image
Foto: Screenshot

Bivši mladi hrvatski nogometni reprezentativac Antonio-Mirko Čolak (23) donio je senzacionalnu pobjedu Darmstadtu protiv Borussije Dortmund (2-1) u 20. kolu njemačkog prvenstva.

11.2.2017.
17:48
Screenshot
VOYO logo

Darmstadt je u posljednjih 11 bundesligaških kola upisao jedan remi i čak deset poraza, a prekid crne serije se dogodio kada to baš nitko nije očekivao. Poveo je domaćin u 21. minuti pogotkom Terrencea Boyda, a Borussia je izjednačila minutu prije kraja poluvremena preko Raphaela Guerreira. Iznenađujući trijumf Darmstadtu donio je u 67. minuti Čolak pogotkom iskosa s desne strane nakon proigravanja Sidneyja Sama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SAVRŠENI DŽOKER OLIĆ: /

Neuništivi hrvatski veteran ušao s klupe i zabio nakon samo 22 sekunde!

Image
SAVRŠENI DŽOKER OLIĆ: /

Neuništivi hrvatski veteran ušao s klupe i zabio nakon samo 22 sekunde!

Bayern u 90. minuti

Čolaku je to četvrti oveosezonski pogodak u Bundesligi i sedmi ukupno. Darmstadt je, pak, unatoč pobjedi ostao na dnu ljestice sa samo 12 bodova.

Zahvaljujući porazu Dortmunđana na trećem je mjestu ostao Eintracht bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača. Klub iz Frankfurta je poražen na gostovanju kod Bayer Leverkusena, nekadašnje Kovačeve momčadi iz igračkih dana, s 0-3. Dvostruki je strijelac za Apotekare bio Javier Hernandez, a treći je pogodak dodao Kevin Volland. Peti je to ovosezonski poraz Eintrachta koji i dalje drži mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Tin Jedvaj je odigrao cijeli dvoboj za Bayer, dok je Ante Rebić kod gostiju ušao u igru u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bayerna do pobjede su na gostovanju kod Ingolstadta došli dvama pogocima u samoj završnici (2-0). Najprije je u 90. minuti pogodio Arturo Vidal, a minutu kasnije je strijelac bio i Arjen Robben. Bavarci su na vrhu ljestvice povećali svoju prednost na sedam bodova u odnosu na drugoplasirani RB Leipzig koji je kod kuće iznenađujuće poražen od HSV-a (0-3). Prvi je to domaći poraz novog prvoligaša u aktualnoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo