IZVRSNO

SENZACIONALNO POJAČANJE ZA RIJEKU: Stigao bivši igrač Napolija, s njim će se moći napraviti ozbiljne stvari u Europa ligi

Rođeni je Napolitanac, prošao je omladinsku školu tog kluba, potpisao s njima ugovor, ali nikada nije igrao za prvu momčad

Čini se kako Rijeka sprema veliko pojačanje u posljednjim trenucima prijelaznog roka. Na Rujevicu stiže, ako je vjerovati talijanskom Calciomercatu, lijevi bek Monze, kluba u vlasništvu Silvija Berlusconija i bivši igrač Napolija, Armando Anastasio.

Anastasio bi trebao stići na jednogodišnju posubu, a u Rijeci će imati priliku igrati protiv bivšeg kluba jer momčad s Rujevice igrat će skupnu fazu Europa lige protiv Real Sociedada, AZ Alkmara i Napolija.

Nel Pavletic/PIXSELLFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Anastasio je rođeni Napolitanac, prošao je omladinsku školu tog kluba, potpisao s njima ugovor, ali nikada nije igrao za prvu momčad. Umjesto toga prosljeđivan je na posudbe u Padovu, AlbinoLeffe, Carpi, Parmu i na koncu je završio u Monzi koja ga je otkupila prošlog ljeta i dala mu četverogodišnji ugovor. Za Monzu je odigrao 21 utakmicu i uspio je ući s njima u Serie B, ali izgleda da će karijeru nastaviti u Rijeci.

Povratak na Net.hr