hnl

Senzacionalno: Mamić ponudio ostavku!

Veliki gazda hrvatskog nogometa Zdravko Mamić ponudio je ostavku na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, objavio je Jutarnji list.

“Gospodo, osjećam da Savez pati zbog mene i spreman sam podnijeti ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a koje meni i Dinamu ne donosi ništa posebno, a čini se kako sam postao predmet smutnje”, rekao je navodno Mamić na sjednici IO-a, prenosi Jutarnji list.

Naravno, time je izazvao šok među članovima saveza koji su mu poručili da ponovno razmisli o svojoj odluci i pričeka povratak predsjednika Davora Šukera u Zagreb prije donošenja konačne odluke.

Uglavnom je sjednica bila posvećena velikom incidentu hrvatskog nogometa i otkazivanju derbija Dinamo-Hajduk. Isto tako se ragovaralo o sljedećem gradu domaćinu kvalifikacijske eutakmice za Euro 2016. godine između Hrvatske i Norveške, a Mamić je navodno predložio Split iako je Maksimir bio financijski najpovoljnija opcija.

“Bez obzira na to, neka utakmica bude na Poljudu”, glasio je prijedlog Zdravka Mamića, iako je kasnije odlučeno da će grad domaćin spomenutom ogledu biti Zagreb.

Sve spomenute vijesti izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović nije javno iznio na presici nakon sjednice IO-a, ali su svejedno procurile u javnost.

Povratak na Net.hr