SENZACIONALNI TRANSFER SVE BLIŽE: / 'Da se mene pita, odmah bih doveo Srnu u Barcelonu'

Image
Image

Hoće li bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (34) u siječnju ostvariti senzacionalni transfer u Barcelonu?

28.10.2016.
9:34
VOYO logo

Sudeći po tome koliko španjolski mediji špekuliraju o ovom transferu posljednjih tjedana, nešto se 'kuha'. Barcelona je u potrazi za iskusnim i jeftinim desnim bekom koji bi bio alternativa Sergiju Robertu, a Srna se dobro uklapa u tu priču premda nije jedini kandidat. Srna bez prekida igra u Šahtaru od 2003. godine, odbio je dosad mnoge ponude, ali dođe li pred kraj karijere Barcelonina, pitanje je hoće li moći reći ‘ne’. Čak i ako bi bio samo rezerva Robertu.

Image
EMOTIVNI SRNA ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: /

'Zbog oca sam uspio, jako mi nedostaje'

'Pravi profesionalac'

A da bi upravo Srna bio idealno rješenje za katalonskog velikana, uvjeren je legendarni hrvatski reprezentativac Robert Jarni. U razgovoru za radijsku postaju Cadena SER bivši lijevi bočni Betisa, Real Madrida i Las Palmasa je čelnicima Barcelone preporučio da potpišu ugovor s njegovim sunarodnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam u Barceloni, ne bih imao nikakvih dvojbi, doveo bih Srnu. Pun je iskustva i dobro bi se uklopio u Barceloninu momčad. Cijeli je život pravi profesionalac i uzorno se ponaša. Ne bi imao nikakvih problema s prihvaćanjem izazova", naglasio je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rakitić je fundamentalan'

Bivši Vatreni je rekao nekoliko riječi i o Ivanu Rakitiću koji se nametnuo kao neizostavni član udarne Barcelonine momčadi.

"Jako dobro se uklopio u Barceloninu igru, postao je fundamentalan dio momčadi. Hoće li imati više odgovornosti zbog ozljede Inieste? Sposoban je organizirati igru Barcelone, ali zamijeniti Iniestu će biti jako teško jer svi jako dobro znamo tko je Iniesta. Ali siguran sam da Ivan može dobro odraditi posao i hraniti loptama Neymara, Messija i Suareza", pojasnio je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo