Senzacionalni obrat: Kranjčar ipak u Dinamu?!

'On je gospodin čovjek.

18.5.2011.
0:01
VOYO logo

"Nisam kandidat za klupu Dinama, izbornik sam Crne Gore i čekam novi ugovor", bile su riječi Zlatka Kranjčara nakon nedavnih medijskih nagađanja da bi ovo ljeto mogao preuzeti klupu Modrih.

No kako mu predsjednik Crnogorskog saveza Dejan Savičević još mu nije ponudio novi ugovor, Cici je naglo dosadilo čekati, pa je brzo promijenio priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam želju doći u Dinamo. Što se tiče novog ugovora s Crnogorskim nogometnim savezom, od toga još ništa", rekao je tijekom nedavnog druženja s legendama maksimirskog kluba gdje su prisutni primijetili da je kod Kranjčara očito proradila nostalgija.

"Očito su bivšem izborniku Hrvatske godile nedavne riječi Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je gospodin čovjek. Prešao je preko svi ondašnjih nesuglasica vezanih uz odlazak Nike u Hajduk. Zbog toga može birati kada se želi vratiti među Modre", izjavio je izvršni predsjednik nakon dvosatnog monologa u slučaju Vahid Halilhodžić.

"Da, želim se vratiti, zašto bi to krio? Pa ovo je ipak moj grad i moj Dinamo koji je uvijek ostao moja velika ljubav. Naravno da mi gode Mamićevi hvalospjevi. Ovo je idealan trenutak za povratak. Dinamo može do Lige prvaka, samo treba igrati napadački, s tri špice", ispalio je Cico iskreno za 24 sata te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim se lošeg scenarija, došao bih, ali za Vahinu plaću!".

U taboru Crnogorske reprezentacije već su dobrano ljutiti na sam spomen Kranjčarovog odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puna mi je kapa priča o tome. Ne želim odgovarati na takva pitanja, 4. lipnja s Bugarskom igramo utakmicu od životne važnosti i ne namjeravam se baviti glupostima", izjavio je predsjednik nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savičević.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105130101006 arti-201105130866006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo