SENZACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU: / Igrač Barcelone priključio se Hajduku na pripremama

Image
Foto: HNK Hajduk Split

Nogometaš Barcelone B Borja Lopez priključio se pripremama Hajduka u Sloveniji.

30.6.2017.
11:14
HNK Hajduk Split
VOYO logo

Već danas će s 'bijelima' Lopez odraditi prvi trening! Dakle, kako je i najavljeno, baš on će biti to stopersko pojačanje Hajduka. Još uvijek nije potpisan službeni ugovor, ali se očekuje kako će to i danas biti riješeno.

"Zadovoljan sam što sam došao u Hajduk i što sam okrenuo novu stranicu svoje nogometne karijere. Vjerujem da ću se vrlo brzo prilagoditi momčadi i jedva čekam prve izazove. Sada je na meni da počnem trenirati i da se što prije spremim za početak nove sezone", poručio je novi igrač Bijelih koji je uzeo dres s brojem 3 jer mu je, kako je rekao - sretan, prenosi njegove riječi službena web stranica Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SENZACIJA KAKVU HRVATSKI NOGOMET NE PAMTI: Joan Carrillo u Hajduk dovodi igrača iz Barcelone?

Ovaj ljevonogi 23-godišnjak rođen je u Gijonu, kao 19-godišnjak je potpisao za Monaco, odakle je išao na posudbe u Rayo Vallecano, Deportivo i portugalski klub Arouca. Lopeza vrlo dobro poznaje trener Bijelih Carrillo i to je jedan od razloga zašto se Lopez odlučio doći u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 2013. po Transfermartku je bio procijenjen na dva milijuna eura, ali mu je vrijednost pala na trenutnih 250.000 eura. Zanimljivo, ali Lopez je debitirao za Sporting iz Gijona 2013. godine kada je Mate Bilić igrao posljednju sezonu u Gionu. Bilić je s njim proveo godinu dana u momčadi, a za njega ima samo riječi hvale, kazavši kako se radi o igraču koji ima karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno, Borja će biti pravi mamac za navijače i priča koju će nogometna javnost pratiti s posebnim zanimanjem sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo