OGLAS

SENZACIJA U ENGLESKOJ: / Trećeligaš ušao u polufinale kupa, City prošao nakon jedanaesteraca

Image
Foto: AFP

Poznata su dva sudionika polufinala engleskog Carabao Kupa

18.12.2018.
23:03
AFP
VOYO logo

Engleski trećeligaš Burton po prvi put u svojoj povijesti izborio je mjesto u polufinalu Carabao Cupa pobijedivši sa 1-0 na gostovanju kod drugoligaša Middlesbrougha, dok je dvoboj Leicestera i Manchester Cityja, nakon 1-1 u osnovnom dijelu utakmice, završio pobjedom gostiju iz Manchestera u raspucavanju.

Pobjednički pogodak za Burton, vrijedan ulaska u polufinale i najboljeg rezultata kluba u Liga kupu, postigao je Hesketh u 48. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći uspjeh u povijesti FC Burtona

U Leicesteru je Manchester City poveo pogotkom povratnika Kevina De Bruynea u 14. minuti, a izjednačenje "lisicama" donio je Albrighton u 73. minuti. Leicester je do četvrtfinala stigao pobjedama u raspucavanju u trećem i četvrtom kolu, ali protiv Manchester Cityja pucači nisu bili raspoloženi.

Fuchs je promašio vrata, a vratar Manchester Cityja Murić obranio je udarce Maddisona i Soyuncua, što je bilo dovoljno za prolaz Guardioline momčadi u polufinale. U srijedu su na rasporedu preostale dvije četvrtfinalne utakmice Liga kupa u kojima se sastaju Arsenal - Tottenham i Chelsea - Bournemouth (20.45 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo