SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: / Jedan od najboljih igrača svijeta potpisao za Split!

Image
Foto: AFP, PORNCHAI KITTIWONGSAKUL

Senzacionalna vijest stiže iz Splita! Jedan od najboljih malonogometaša svijeta, 34-godišnji Brazilac Dovenir Domingues Neto, potpisao je za Split Tommy.

18.2.2016.
16:53
AFP, PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
VOYO logo

Radi se o apsolutno najvećem imenu koje je zaigralo na hrvatskim parketima i nema sumnje da će Neto sljedećih mjeseci biti prava atrakcija. Riječ je o nekadašnjem kapetanu brazilske reprezentacije koja je aktualni svjetski prvak. U finalu SP-a koje je 2012. održano u Tajlandu brazilska je nacionalna momčad svladala Španjolsku s 3:2, a Neto je postigao dva pogotka, te dobio nagradu za najboljeg igrača cijelog turnira.

"Hrvatska raste na futsal sceni"

Najveći trag Neto je ostavio je u španjolskom Inter Movistaru u kojem je bio šest sezona i s kojim je dvaput bio europski prvak. Triput je bio brazilski prvak, dvaput španjolski, a iza sebe ima još pregršt trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odabrao sam Split Tommy jer je klub koji vjeruje u brazilske igrače, a Hrvatska zemlja koja raste na futsal sceni. Zahvaljujem izvršnom direktoru kluba Milanu Čaglju koji vjeruje u moj rad, učinit ću sve kako bih mu uloženo povjerenje vratio. Želio sam znati i kakav je Split kao grad, a kada mi je rekao da je lijep i super za život, to je olakšalo moju odluku", prenosi Netovu izjavu klupska internetska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo za kraj da Neto u Split stiže 15. ožujka kada će se staviti na raspolaganje momčadi koja s njime postaje glavni favorit za naslov hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo