LOV NA VATRENOG

SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: Guardiola i Klopp kreću u veliku bitku za mladog Hrvata!

Dva kluba iz vrha engleske Premier lige, Manchester City i Liverpool, u siječnju će krenuti u lov na mladog Dinamovog nogometaša Antu Ćorića, piše The Sun.

Oba su kluba pokušali dovesti 19-godišnjeg nogometaša i tijekom ljeta, a očito je da Pep Guardiola i Jürgen Klopp ni do danas nisu izgubili zanimanje. Jedan od najvećih europskih talenata, kako ga naziva The Sun, odlučio je ostati u Dinamu iako su ga samo liječnički testovi dijelili od prelaska u Liverpool. I City je navodno bio blizu dogovora s Ćorićem, ali njegova je želja bila ostati još neko vrijeme u Maksimiru.

MEDIJI PIŠU KAKO JE ĆORIĆ BLIŽE ODLASKU NEGO OSTANKU U DINAMU: ‘Ne znam ništa o tome…’

Cijena deset milijuna funti

Danas je veliko pitanje koliko je to bilo pametno budući da u Dinamu dobiva puno manje prilika nego što je očekivao. U Ligi prvaka je, primjerice, igrao samo protiv Lyona, dok ga protiv Juventusa i Seville treneri nisu koristili.

Engleski tabloid ističe da bi cijena za Ćorića u siječnju mogla biti oko deset milijuna funti, a tek treba vidjeti hoće li se jedan od spomenutih klubova odvažiti na plaćanje takve odštete. I dakako, hoće li Ćorić biti raspoložen za odlazak iz Dinama…

Povratak na Net.hr