SENZACIJA NA POMOLU: / Bayern u tajnim pregovorima sa Zlatanom Ibrahimovićem

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Već dulje vrijeme svjetski mediji o Zlatanu Ibrahimoviću pišu kao o novom napadačkom pojačanju Manchester Uniteda.

14.6.2016.
15:40
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Prema pisanju Sport Bilda u igru se uključio njemački prvak Bayern i cijela priča nije samo glasina već su konkretni potezi u smjeru Ibrahimovićeva prelaska u München već i napravljeni. Novi trener te momčadi Carlo Ancelotti strahuje da bi u ljetnim mjesecima mogao ostati bez Roberta Lewandowskog (kojeg navodno želi Real Madrid) i traži idealnu zamjenu za njega, a Ibrahimović predstavlja upravo takvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović i Ancelotti zajedno su surađivali u Paris Saint-Germainu, a nakon što je talijanski stručnjak preuzeo klupu madridskog Reala pokušao je ondje dovesti upravo tog švedskog napadača. Nedavno je 34-godišnji Šveđanin izjavio da mu je namjera 'osvojiti Ligu prvaka i to brzo', a iz tog se može zaključiti da klub koji će odabrati za nastavak karijere mora i nuditi tu priliku. Takvih nema puno.

Ne čini se izglednim da će Real razbiti tercet Ronaldo-Benzema-Bale, u Barceloni je već bio, a uostalom ondje u napadaju vladaju Messi-Suarez-Neymar. Dodaje se da Ibrahimović nije blesav da upadne u zamku Premier lige u kojoj potencijalni 'utopljenik' (Leicester) može postati prvak. U toj priči, zaključuje se u Bildu, preostaje Bayern kojem nije problem, budući da stiže besplatno, platiti mu 1,5 milijuna eura mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, upitno ostaje hoće li do ovog transfera i doći. Poznato je da Ibrahimović voli voditi glavnu riječ u klubovima čiji dres nosi, a u ovom slučaju teško je zamisliti da bi se to u Bayernu moglo dogoditi. Njegovoj genijalnosti unatoč i koliko god će u slučaju odlaska Lewandowskog biti potreban kvalitetan napadač, mnogo je onih koji sumnjaju u ovakav rasplet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo