SENZACIJA: / Jose Mourinho osobno stigao u Zagreb kako bi dogovorio transfer velike hrvatske zvijezde u United

Image

Senzacija iz Engleske! The Sun, najtiražniji britanski tabloid s nakladom većom od četiri milijuna primjeraka dnevno u petak je plasirao bombastičnu vijest.

24.3.2017.
12:45
VOYO logo

Naime, slavni trener Jose Mourinho stigao je u Zagreb kako bi finiširao transfer hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u Manchester United.

BOMBA S ANFIELDA: Liverpool spremio pravo bogatstvo za sjajnog hrvatskog reprezentativca

Mijatović pomaže oko transfera Perišića u United

Čovjek koji menadžeru Manchester Uniteda pomaže u ovom transferu je njegov dobar prijatelj Predrag Mijatović, čovjek koji je ostao u sjajnim odnosima s Mourinhom nakon odlaska iz Reala. Dođe li Perišić doista u United, postat će prvi hrvatski nogometaš u ovom slavnom engleskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mourinho odlučan da zaustavi rivale da ne potpišu Hrvata

Iako se posljednjih dana pisalo kako je Liverpool poveo u utrci Engleza za Vatrenim, čini se kako je došlo do preokreta koji će rezultirati konačnim dogovorom u idućih nekoliko sati. The Sun piše kako će Manchester Interu platiti oko 40 milijuna eura za hrvatskog nogometaša, a razlog zašto se Portugalac požurio dovršiti transfer je obnovljeno zanimanje Chelseaja, Liverpoola i Arsenala koji bi mogli Mourinhu ukrasti njegovu želju pred nosom.

Image
Image

"Mourinho je odlučan da zaustavi rivale da ne potpišu Hrvata, uključujući Chelsea i Liverpool", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi Hrvat u Unitedu ikad

Navode kako je i sam Perišić nedavno rekao da je mislima već u Unitedu, a navodno menadžeri Pini Zahavi i Fali Ramadani već neko vrijeme rade na tom transferu. Stručnjaci predviđaju da će ovaj transfer, ako se na kraju i dogodi, biti jako prometan na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba navodno odlaze Rooney, Belgijac Fellaini, a uz Perišića, velika je Mourinhova želja i sjajni napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann. Perišić je s Interom ugovorno vezan do 2020. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo