JE LI MOGUĆE?

SENZACIJA IZ PARIZA: Mbappe neće produžiti ugovor s PSG-om, objavljeno i ime jedinog kluba za koji želi igrati

Zanimljivo je da Real dogovara i mogući transfer Erlinga Haalanda. Otac norveškog napadača i njegov menadžer Mino Raiola već su biti u Madridu kako bi čuli što bi Real bio spreman ponuditi za Erlinga, tako da će sljedeći prijelazni rok biti vrlo zanimljiv

Jedan od najboljih igrača svijeta, Francuz Kylian Mbappe navodno je odlučio da neće produžiti ugorov s PSG-om. Informacije su ovo koje je plasirao Deportes Cuatro, odnosno njihov novinar Manu Carreno.

Ne samo da Mbappe neće nakon isteka svog ugovora 2022. godine ostati u PSG-u, već Carreno tvrdi i da je jedini klub za koji je Francuz zainteresiran – Real Madrid.

Haaland također u igri

Zanimljivo je da Real dogovara i mogući transfer Erlinga Haalanda. Otac norveškog napadača i njegov menadžer Mino Raiola već su biti u Madridu kako bi čuli što bi Real bio spreman ponuditi za Erlinga, tako da će sljedeći prijelazni rok biti vrlo zanimljiv.

Inače, Mbappe igra sezonu za pamćenje. Iako ima tek 22 godine, njegova statistika je impresivna. U Ligi prvaka zabio je 8 golova u 8 utakmica, a ukupno je ove sezone zabio 32 gola u 38 utakmica.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr