Senzacija iz Maksimira: BBB-ovci prekidaju bojkot?!

Samo dan nakon što se vratio iz Splita gdje je oplakao najvećeg hrvatskog trenera, Tomislava Ivića, Zdravko Mamić porazgovarao je s predstavnicima BBB-a.

28.6.2011.
20:02
VOYO logo

Mamić i najvatreniji navijači Dinama, konačno su sjeli za isti stol iako se već dulje vrijeme gledaju preko nišana. Lokacija sastanka nije poznata, a još se ne znaju točni detalji razgovora.

No, navodi se kako je tema bila povratak navijača na Maksimir, razgovor je bio konkretan, a Mamić je izgleda popustio i pristao na uvjete BBB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bojkot je za sada još uvijek na snazi. Ipak, nagađa se kako bi do konačnog pomirenja moglo doći i da bi nogometaši Dinama u prvom pretkolu Lige prvaka protiv Neftçija mogli igrati pred punim maksimirskim tribinama.

"Nešto smo dogovorili i sada čekamo da se prijeđe s riječi na djela. Rezultate očekujemo već za koji dan", izjavio je šef Udruge navijača Dinama, Tomislav Glušić, ne otkrivajući s kojim su zahtjevima navijači došli pred Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neprestano sam u klubu, no do mene nije došao nikakav poziv za takvom vrstom sastanka, niti znam nešto o razgovorima Mamića i navijača", kazao je tajnoviti direktor Modrih, Damir Vrbanović.

Udruga navijača Dinama, Klub navijača i Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo napominju da nikakvih službenih pregovora nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napominjemo da je ostvaren prvi neformalni kontakt s klubom, ali nikakvih službenih pregovora nije bilo. Kada dođe do službenog sastanka i službenih zaključaka, rado ćemo vas o tome obavijestiti. Isto tako, BBB ostaju u bojkotu dok god na svojem internom sastanku ne odluče drugačije", napisali su u priopćenju.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270595006 arti-201106250209006 arti-201106250043006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo