VIDEO: / Malaga napravila senzaciju u Ligi prvaka!

Nogometaši Malage priključili se svojim kolegama iz Primere, igračima Reala i Barcelone, u četvrtfinalu Lige prvaka.

13.3.2013.
22:55
VOYO logo

Iako su s Dragao stadiona doma donijeli poraz 1:0, igrači Malage su pred svojim navijačima nadoknadili taj minus i pobijedili 2:0. Treba reći da je takav rezultat pravedan jer je Malaga bila daleko hrabrija i odlučnija, dok je Porto odlučio čuvati prednost iz prve utakmice, a razbudio se kasno, u završnoj fazi ogleda. Prvo poluvrijeme bilo je prilično neinteresantno do same završnice. Tada je prvo Saviola u 41. minuti postigao, činilo se, sasvim regularan pogodak, no sudac ogleda Rizzoli je primjetio prekršaj na vrataru Porta Heltonu, te je ponišio pogodak što je bila prilično sumnjiva odluka. No, "pravda" je zadovoljena samo stotinjak sekundi kasnije kada je sjajno s 20-ak metara iskosa potegnuo Isco i zabio u suprotni kut gostujućih vratiju. Za Porto se ključni negativni trenutak dogodio na startu drugog dijela kada je u 49. minuti Belgijac Defour dobio drugi žuti karton. S igračem manje Porto je postao još nedorečeniji, dok je Malaga osjetila priliku i krenula još jače po drugi pogodak koji je donosio četvrtfinale.

http://rutube.ru/video/embed/6215713 Nakon nekoliko promašenih prilika u 77. minuti je Malaga došla do ključnog pogotka. Tek tri minute ranije u igru je ušao iskusni Roque Santa Cruz, a u 77. je sjajno reagirao nakon Iscovog kornera. Bio je najviši u skoku, te je glavom postigao zlatni pogodak. Tek je tada Porto krenuo na sve ili ništa. Bilo je i vruće pred Malaginim vratima, zabio je Porto i jedan pogodak koji je poništen, no ostalo je 2:0 za Malagu i krenulo je veliko domaće slavlje. Španjolska je time postala jedina nacija koja ima tri predstavnika među osam u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno, tko je ovo uopće mogao sanjati još donedavno. Ovo je ostvarenje sna za svakog od nas, vjerujem i za svakog našeg navijača", rekao je odmah poslije ogleda Isco i nastavio: "Mislim da smo posve zaslužili pobjedu. Bili smo žešći na terenu, imam dojam da smo se više unijeli u utakmicu. Dokazali smo da možemo nadoknaditi i poraz iz prvog ogleda protiv jakog suparnika. Idemo dalje, idemo uživati i u sljedećim utakmicama. Igramo Ligu prvaka, najveće natjecanje, uživat ćemo zajedno s našim navijačima", završio je Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo