SEEDORF I KLUIVERT PREUZIMAJU KAMERUN: / Legendarni dvojac ima veliki izazov

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Prvi zadatak nizozemskog dvojca bit će pokušaj obrane kontinentalnog prvaka

4.8.2018.
17:55
AFP
VOYO logo

Proslavljeni nizozemski nogometaš Clarence Seedorf (42) imenovan je novim izbornikom reprezentacije Kameruna, a asistirat će mu njegov bivši suigrač Patrick Kluivert, objavio je u subotu kamerunski ministar sporta Ismael Bidoung Kpwatt.

IVAN PERIŠIĆ BEZ ZADRŠKE O SLUČAJU KALINIĆ: ‘Izabrao je krivi trenutak, ali da sam ja na njegovom mjestu, pukao bih i ranije’

Seedorf i Kluivert će na klupi "neukrotivih lavova" zamijeniti Belgijanca Huga Broosa koji je dobio otkaz krajem prošle godine nakon što se nije uspio kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi zadatak nizozemskog dvojca bit će pokušaj obrane kontinentalnog prvaka i to na domaćem terenu početkom sljedeće godine.

Tijekom igračke karijere Seedorf je osvajao Ligu prvaka u dresu Ajaxa, Milana i Reala iz Madrida, no tijekom dosadašnje kratkotrajne trenerske karijere nije imao previše uspjeha kako na klupi Milana, tako ni u kineskom Shenzhenu niti u španjolskom Deportivu iz A Corune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kluivert je također imao bogatu igračku karijeru kao centarfor Ajaxa, Barcelone i Milana, dok je tijekom 2016. i 2017. godine bio direktor u Paris SG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo