SEDAM IGRAČA RIJEKE ZARAŽENO KORONAVIRUSOM: / Odgođena utakmica protiv Istre

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno

16.11.2020.
14:38
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Na zahtjev Rijeke, koja nakon zadnjeg testiranja ima sedam nogometaša pozitivnih na koronavirus, Hrvatski nogometni savez odgodio je utakmicu 12. kola Prve HNL između Istre 1961 i Rijeke, koja se trebala igrati u subotu, 21. studenoga, u Puli, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu riječkog prvoligaša.

Klub s Rujevice objavio je da je nakon novog kruga testiranja u ponedjeljak, 16. studenoga, sedam igrača Rijeke pozitivno na koronavirus, te da sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka ne mogu objaviti identitet osoba pozitivnih na covid-19. Napominju da će usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi im Napoli

Iz Rijeke su priopćili da su sukladno propisima Hrvatskog nogometnog saveza zatražili odgodu utakmice 12. kola Prve HNL protiv Istre 1961, te da je odluka o odgodi donijeta sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020., kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgođena utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.

Rijeka bi sljedeću utakmicu u Europskoj ligi trebala igrati u četvrtak, 26. studenoga, u gostima kod Napolija. U prva tri kola skupine F Europske lige nogometaši Rijeke upisali su tri poraza, pa na polovici natjecanja AZ Alkmaar, Napoli i Real Sociedad imaju po šest bodova, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve vijesti vezane uz koronavirus u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo