EGOISTIČNI RONALDO: / Sebe gurnuo u prvi plan i naljutio Modrića i društvo! 'Nije im se to svidjelo, bila je to pogreška'

Image
Foto: AFP

Ronaldo ponovo pokazao svoj ego i sebe stavio u prvi plan, ispred kolektiva

27.5.2018.
13:02
AFP
VOYO logo

Cristiano Ronaldo šokirao je nogometni svijet i zabrinuo Realove navijače kazavši nakon pobjede u finalu Lige prvaka nad Liverpoolom (3-1), u kojem nije zabio gol, da mu je “bilo lijepo u Madridu” i da će vidjeti što donosi budućnost.

Image
Image

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates with his girlfriend Georgina Rodriguez after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. Real Madrid defeated Liverpool 3-1. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Njegova izjava odjeknula je svijetom. Nakon njegovih riječi svi, od predsjednika Pereza, preko Zidanea i suigrača demantirali su da Cristiano odlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘BOMBA’ RONALDA NAKON OSVAJANJA LP: Portugalac se u intervjuu oprostio od Reala!?

Uvidio pogrešku

Nakon što je uvidio svoju pogrešku, koji sat nakon te izjave, priznao je da se malo zaletio… Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Ronaldo je puno toga ugradio u dinastiju Reala, nizu od tri uzastopna naslova prvaka Europe. No, na svom rekordnom putu prema vječnosti, povijesti, legendi, nailazio je i na kritike navijača kraljevskog kluba zbog svog ega i karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a second goal during the UEFA Champions League quarter-final first leg football match between Juventus and Real Madrid at the Allianz Stadium in Turin on April 3, 2018. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Mnogi smatraju kako Portugalac misli samo na sebe, kako su mu vlastita postignuća bitnija od uspjeha kluba. Nisu mu jednom na Santiago Bernabeu navijači zviždali, i to u utakmicama u kojima je zabijao golove...

Plasirao nepotrebnu izjavu u krivo vrijeme, na krivom mjestu

Ovog je puta Cristiano ponovno sebe stavio u prvi plan. U trenutku kad Real slavi treću uzastopnu krunu, odmah na terenu neposredno nakon posljednjeg sučevog zvižduka, plasirao je nepotrebnu izjavu i slavlje gurnuo u drugi plan, zabrinuvši sve kojima je bijela "kraljevska" boja u krvi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

José Félix Díaz, novinar ugledne španjolske Marce, u svom tekstu o Ronaldu u nedjelju ujutro piše:

"Ronaldo je postupio krivo. Nije bio trenutak za pitanje o njegovoj budućnosti kao igrača Real Madrida. Isto kao što nije bio trenutak niti da Bale govori o svojoj budućnosti. Međutim, istina je ta da je Ronaldo svojom izjavom napravio puno više štete nego Bale. Toliko da je to odjeknulo u svlačionici, koja ga je na čelu sa Ramosom upitala što je to trebalo značiti?! Prvo privatno, a onda javno. Još jednom, Ronaldo je napravio korak naprijed, uburkao duhove, napravio potres u klubu i svlačionici. Njegovim suigračima nije se nikako svidjelo što je napravio", piše novinar José Félix Díaz koji je nekoliko puta u tekstu naglasio kako nije bilo vrijeme niti mjesto za takvo što:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ispao je egoističan'

"Ne, nikako nije bilo. Ispao je egoističan, kao da je htio dati do znanja: 'Da sam zabio, ne bi ništa niti govorio'. Istina je ta da, kad se otuširao, smekšao je svoje mišljenje i retoriku, ohladio se... Uvidio pogrešku izrečenog. Florentino Perez želi da Ronaldo nastavi igrati za Real. Iako upravo on radi neke krive stvari glede Ronalda", zaključio je novinar Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Ronaldo u studenom 2016. s Realom potpisao "doživotni" ugovor, do ljeta 2021. S obzirom na to da je prije tri mjeseca napunio 33 godine, jasno je da to znači ostanak u Realu do kraja karijere. Uz plaću od 21 milijun eura godišnje.

Izvodio već takve manevre

Ali, nakon njega nove ugovore potpisali su Neymar, koji u PSG-u zarađuje 35 milijuna eura godišnje, te Messi, kojem Barcelona plaća 40 milijuna eura godišnje. Ronaldo nikako ne želi biti iza rivala, želi zarađivati kao i oni, a činjenica je i ta da je manevre poput ovog već izvodio kada je tražio bolji ugovor od Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo