Zapaprio Realu i Ronaldu, a ostao duboko razočaran

Veliko je razočaranje, sasvim očekivano, vladalo u redovima Real Madrida nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka.

26.4.2012.
9:06
VOYO logo

Nakon osnovnih 90 minuta i produžetka Madriđani su u uzvratnom dvoboju protiv Bayerna na svome Santiago Bernabeuu slavili s 2:1, istim rezultatom kojim je završila i utakmica u Münchenu, što je značilo da će finalista odlučiti jedanaesterci. A tu se njemački klub pokazao s(p)retnijim.

"Zahvaljujem navijačima na podršci. Ovo je udarac, ali znali smo da su penali lutrija. Neće biti lako ustati, ali sada moramo misliti na prvenstvo i čestitati Bayernu na prolazu. Igrali smo dobro i imali opcija. Pogriješili smo što smo kod 2:0 išli čuvati rezultat", kazao je u prvoj izjavi nakon utakmice vratar i kapetan Reala Iker Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bayerna iz Münchena nije mogao sakriti sreću ulaskom svoje momčadi u veliki finale Lige prvaka u kojem će, na svojoj Allianz Areni, pokušati doći do naslova preko londonskog Chelseaja.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Y927VI88NW6vSpzC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, isto tako Jupp Heynckes nije mogao sakriti ni razočaranje što mu trojica vrlo bitnih igrača ne mogu igrati u uzvratu zbog 'viška' žutih kartona. Riječ je o Holgeru Badstuberu, Davidu Alabi i Luizu Gustavu.

"Nije dobro što smo izgubili trojicu tako bitnih igrača za finale. Badstuber je imao odličnu sezonu, Alaba je zaista dobar na toj lijevoj strani, dok u posljednjih nekoliko tjedana Luiz Gustavo pokazuje svoju pravu kvalitetu. Sretan sam što smo kao momčad u finalu, ali istovremeno i duboko razočaraan", rekao je Heynckes nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Kraljevskog klubaArjen Robben se pogotkom na utakmici, te pri izvođenju jedanaesteraca, na svojevrsni način osvetio Realu što ga je 'potjerao' iz kluba.

"Sjajna utakmica. Ponosan sam na svoje suigrače. Kada uđete u utakmicu s 0:2, potrebna je velika mentalna snaga da se oporavite. Nakon tih prvih 15 minuta smatram da smo bili bolji i zasluženo prošli u finale", rekao je ofenzivni veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac pobjedničkog pogotka u raspucavanju penala, Bastian Schweinsteiger, priznao je psihičko i fizičko pražnjenje, ali i neopisivu sreću ostvarenim rezultatom.

"Mrtvi smo, ali presretni što ćemo kod kuće pokušati doći do naslova. Kod posljednjeg penala sam samo razmišljao da 'čisto' udarim loptu", otkrio je njemački reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će tako 19. svibnja biti prva momčad nakon 1984. godine i Rome, koja će finale Lige prvaka igrati na svome stadionu. Protivnik Bavarcima bit će Chelsea koji je na još senzacionalniji način dan ranije izbacio Barcelonu.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo