SCENA OD KOJE ZASTAJE DAH: / Realovi navijači priredili veličanstveni doček svojim miljenicima

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO
Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

Spektakularnu su uvertiru u utakmicu protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka nogometašima Real Madrida priredili njihovi navijači ispred stadiona Santiago Bernabeu.

4.5.2016.
20:40
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Uoči uzvratnog dvoboja polufinala više od deset tisuća navijača Kraljevskog kluba dočekalo svoje miljenike pred kultnim stadionom. Pjesmama, skandiranjem i bakljadom poželjeli su Ronaldu, Modriću i društvu sreću protiv Manchester Cityja i plasman u finale najelitnijeg klupskog kontinentalnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselo i ispred Valdebebasa

Dočeci pred Bernabeuom uoči važnih utakmica postali su tradicija u Madridu, ali ovaj u srijedu će Realovi nogometaši sasvim sigurno dugo pamtiti. Dok igrači još nisu ni krenuli iz svoga trening-centra Valdebebas, ispred stadiona je već bilo nekoliko tisuća ljudi. A veselo je bilo i ispred samog Valdebebasa gdje je nekoliko stotina Realovih pristalica poželjelo sreću svojim miljenicima koji su kroz špalir ulazili u autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je ove sezone u lovu na 11. naslov europskog prvaka. Finale Lige prvaka igrat će se 28. svibnja na milanskom San Siru, a u njemu je već Realov gradski suparnik Atletico koji je u utorak izbacio Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo