SASTANAK JE DOGOVOREN: / Srna sljedeći tjedan započinje pregovore o prelasku u Barcelonu

Image

Već se dulje vrijeme piše o mogućem prelasku Darija Srna iz ukrajinskog Šahtara u redove španjolskog prvaka Barcelone, a priča sada ima i novo poglavlje.

12.10.2016.
23:32
VOYO logo

Glavni problem Barcelone u ovom je trenutku Aleix Vidal od kojeg trener Luis Enrique nije dobio ono što je očekivao. Vidal je došao iz Seville u ljeto 2015. kao dugoročna zamjena za Danija Alvesa na desnom boku. Međutim, nije se uopće snašao i sasvim je izgledno da će na zimu napustiti Barcelonu, a da će u nju stići zamjensko, vjerojatno kratkoročno i ne odveć skupo rješenje.

U takvoj bi situaciji profitirati mogao dojučerašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji klubu ne bi predstavljao bitniji trošak. Poznato je da Srna u Šahtaru, klubu u kojem neprekidno igra od 2003. godine, uživa status klupske legende s kapetanskom vrpcom oko ruke i da je tijekom karijere ondje odbio mnoge ponude. Upitno je bi li mogao i Barceloninu, a poznato je da će mogućnost podrobnijeg saznanja što se nudi i očekuje saznati u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tvrde Sportske novosti, na ogled u Gent kod istoimenog domaćina Šahtar stiže u četvrtak kada će ondje odigrati utakmicu 3. kola skupine H Europske lige. Najavili su svoj dolazak ondje i Barcelonini ljudi i to s namjerom provjere forme Darija Srne koji je nekih mjesec dana pauzirao zbog rupture mišića. Nakon ogleda i analize, dodaje se, Srni će biti iznesen stav i očekivanja španjolskih prvaka te eventualni prijedlog suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, Srna nije jedina Barcelonina opcija u ovoj priči. Juventusov Stephen Lichtsteiner također dobro kotira u tim idejama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo