Velika čast: Bivši Vatreni će igrati na Old Traffordu?

Nenadno je u utorak 33-godišnji hrvatski nogometaš Saša Bjelanović zgotovio posao i napustio Veronu. Novi-stari klub u njegovoj karijeri je rumunjski Cluj.

5.9.2012.
16:47
VOYO logo

Vratio se tako Bjelanović tamo gdje je igrao u sezoni 2010/11, u rumunjski Cluj, koji je preko kvalifikacija izborio nastup u Ligi prvaka.

U prvom svom navratu Bjelanović je za taj klub odigrao 13 utakmica i zabio tri pogotka. Cluj je ove sezone u skupini Lige prvaka s Manchester Unitedom, Galatasarayjem i Bragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovome se stvarno nisam nadao. Dobio sam priliku da na kraju svoje karijere možda zaigram u Ligi prvaka, primjerice, na stadionima kao što je Old Trafford. Mislim, neočekivano je prošla i cijela priča s Veronom. Dugo vremena se pričalo o odlasku u Cittadellu, ali predugo su pregovori potrajali, a Cittadella više nije mogla čekati. Pojavila se priča i sa Vareseom, ali prekasno", rekao je Bjelanović, koji je ogroman dio karijere proveo u Seriji A i Seriji B. "Za Veronu sam jako vezan i ovo nije moj zbogom tom klubu i gradu. Ovo je samo privremeni odlazak. Vratit ću se, na kakav god način", zaključio je hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo