SANTINI GLAVOM DONIO POBJEDU ANDERLECHTU: / Lekin Brugge lako do novog trijumfa

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Ponovno sjajan dan za Hrvate u belgijskoj ligi

27.1.2019.
20:12
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Club Bruggea i Anderlechta upisali su pobjede u susretima 23. kola belgijskog prvenstva, a među strijelce upisao se i hrvatski nogometaš Ivan Santini. Brugge, kojeg vodi Ivan Leko, je na gostovanju porazio Oostende sa 2-1, a identičnim rezultatom je Anderlecht na svom terenu pobijedio Eupen.

Oostende je poveo već u 2. minuti golom Jordija Vanlerberghea i držao je prednost do 52. minute kada je izjednačio Hans Vanaken iz jedanaesterca. Dvanaest minuta kasnije gosti su dobili i drugi kazneni udarac, a realizirao ga je Wesley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santini zabio

Karlo Letica, Matej Mitrović i Ivan Tomečak nisu nastupili za Brugge, baš kao niti Goran Milović za domaći sastav. I Anderlecht je gubio na poluvremenu, a potom u nastavku okrenuo rezultat. Eupen je poveo golom Mamadoua Falle u 31. minuti, izjednačio je Yari Verschaeren u 51. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Santini golom u 65. minuti. Ivan Obradović je ubacio, a Santini glavom pogodio za vodstvo, a kasnije se pokazalo i za pobjedu.

Bio je to njegov 12. gol u prvenstvu ove sezone i trenutačno je četvrti strijelac belgijskog prvenstva. Na vrhu je napadač Genka Mbwana Samatta sa 16 golova. Na ljestvici vodi Genk sa 51 bodom, Club Brugge na drugom mjestu ima 44 boda, a treći je Antwerpen sa 42 boda. Anderlecht je peti sa 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo