ZA PAMĆENJE

SANTIAGO BERNABEU POKLONIO SE LUKI MODRIĆU: Pogledajte trenutak zbog kojeg ćete se naježiti! Samo najveći ovako nešto dožive

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić doživio je ovacije prepunog Santiago Bernabeua u trenutku kad ga je na terenu mijenjao Danilo Ceballos.

Luka Modrić ponovno je pružio dobru partiju za svoj Real Madrid. Dogodilo se to u subotu na Santiago Bernabeu u sklopu 15. kola La Lige, u susretu protiv Seville koju su kraljevi razvalili 5-0.

Nije se do izlaska s travnjaka u 70. minuti Modrić upisao među strijelce niti među asistente no publika je ponovno prepoznala njegov trud i dobru igru te ga ovacijama nagradila dok je svoje mjesto na travnjaku prepuštao Daniju Ceballosu.

Na društvenim mrežama pojavio se trenutak kad je Luka Modrić izlazio s terena, a kad ga je kultni Santiago Bernabeu nagradio pljeskom i ovacijama. Inače, korisnici Twittera Modriću zahvaljuju i nazivaju ga genijalcem, a neki idu i toliko daleko da ge apostrofiraju kao ‘najboljeg igrača svih vremena’ i zahvaljuju Bogu što je Modrić među nama. Više o tome možete pročitati – OVDJE.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr