San ili java: Mandžo uz bok Lionelu Messiju?!

Svake godine mediji diljem svijeta nagađaju o transferima koji bi mogli uzdrmati svijet nogometa.

1.1.2015.
12:32
VOYO logo

Na popisu najzvučnijih mogućih transfera nalazi se i jedan hrvatski nogometaš, Mario Mandžukić koji bi u doglednoj budućnosti mogao zaigrati s argentinskim zvijezdama Lionelom Messijem i Sergijem Agüerom i to u Manchester Cityju.

Dakako, do toga bi došlo u slučaju da se istovremeno poklope neki od najavljivanih mogućih transfera. U ovom bi slučaju Messi trebao realizirati transfer u Manchester City, istovremeno s Mandžukićem koji je također na popisu želja Građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi iz Barcelone u Manchester City ili Chelsea?

Na prvom mjestu ljestvice bombastičnih transfera koji bi se mogli odigrati svakako je onaj Lionela Messija. Nagađa se da bi argentinski nogometni genijalac mogao napustiti Barcelonu, ali ostaje upitno tko si ga može priuštiti. Na vrhu popisa udvarača nalaze se Manchester City i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijeva tržišna vrijednost procjenjuje se na 120 milijuna eura, a odšteta u slučaju njegovog prijevremenog napuštanja Barcelone postavljena je navodno na 200 milijuna eura. Nema sumnje da će u slučaju da Messi zaista napusti Barcelonu, njegov transfer probiti sve financijske rekorde. Trenutno se najvrjednijima procjenjuju transferi Garetha Balea i Cristiana Ronalda. Bale je 2013. godine stigao u Real Madrid iz Tottenhama uz odštetu između 90 i 100 milijuna eura, dok je Ronaldo 2009. godine stigao u Real iz Manchester Uniteda za 94.4 milijuna eura.

Gareth Bale iz Real Madrida u Manchester United?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United želi dovesti Velšanina i navodno je Real već odbio Unitedovu ponudu od 90 milijuna eura. Ništa čudno, jer su ga ipak platili više. Ipak, u Manchester Unitedu ne odustaju i prema napisima nekih engleskih medija spremni su platiti i do 153 milijuna eura. Ima li istine u takvim napisima ostaje za vidjeti...

Arturo Vidal iz Juventusa u Manchester United?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanski as privukao je veliku pažnju Manchester Uniteda prošlog ljeta, ali brige oko njegovih problema oko ozljeda koljena na kraju su uvjetovale ostanak u Torinu. Vidalovu vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na 45 milijuna eura i njegov bi odlazak značajno utjecao na snagu, kako talijanskog prvaka, tako i Manchester Uniteda.

Sergio Agüero iz Manchester Cityja u Real ili Barcelonu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Agüero prošle je sezone predvodio Manchester City do naslova engleskog prvaka, a ove je sezone najbolji premierligaški strijelac sa 14 golova nakon 19 odigranih kola. Interes za Agüerom pokazali su svi najveći europski klubovi, ali u toj su utrci najozbiljniji konkurenti Real Madrid i Barcelona. Oba su španjolska velikana spremni duboko posegnuti u džep da bi doveli sjajnog Argentinca, a ne treba ni sumnjati da su voljni premašiti svotu od 45 milijuna eura na koliko se procjenjuje njegova vrijednost.

Edinson Cavani iz PSG-a u Arsenal ili Chelsea?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dovođenja Diega Coste Chelsea je bio vrlo ozbiljan konkurent za dovođenje sjajnog napadača PSG-a Edinsona Cavanija. Urugvajac se u pariškom velikanu bori za mjesto u udarnoj momčadi uz Zlatana Ibrahimovića, iako su njegove golgeterske sposobnosti neupitne. Nekoliko je engleskih velikana spremno investirati ozbiljne novce za njegov transfer, a među njima su favoriti Arsenal i Chelsea. Ukoliko se realizira, Cavanijev će transfer biti težak između 40 i 50 milijuna eura.

Mario Mandžukić iz Atletico Madrida u Manchester City?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko je za vjerovati radio postaji Cadena Copa, hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi već nakon jedne polusezone u redovima Atletico Madrida preseliti u Englesku, preciznije u Manchester City. Navodno su Građani ponudili čak 42 milijuna eura za njegov transfer, a hoće li se on realizirati ostaje za vidjeti. Engleski je prvak u potrazi za konstantom u napadu, posebice zbog učestalih ozljeda svojih udarnih igli (Džeko, Jovetić, Agüero), a napadača Rojiblancosa vide kao savršeno rješenje. Hrvatski se reprezentativac dokazao kao kvalitetna zamjena Diegu Costi i ostaje upitno da li su ga na Vicente Calderonu spremni tako olako pustiti.

Yaya Toure iz Manchester Cityja u PSG?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog ljeta bjelokošćanski veznjak Manchester Cityja nije skrivao svoje nezadovoljstvo svojim statusom u klubu s Etihada. Toure je prošle sezone uz Agüera i Davida Silvu nosio Građane do naslova i nesumnjivo je jedan od njihovih najboljih igrača. Iako je ugovorno vezan za City do 2017. godine, za PSG, koji slovi kao najveći interesent za njegovo dovođenje, to nije nikakva prepreka, budući arapskim šeicima novac ne predstavlja probleme. PSG bi sa Toureom u vezi imao što za reći i na europskom planu, a ne samo u Francuskoj.

David De Gea iz Manchester Uniteda u Real Madrid?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim ovosezonskim izvanrednim obranama David De Gea se prometnuo u jednog od najtraženijih vratara današnjice. Svoj solidan plasman u engleskom prvenstvu (treće mjesto) Manchester United ove sezone duguje uvelike španjolskom 24-godišnjaku koji puca od samopouzdanja. Interes madridskog Reala za njegovim dovođenjem nije tajna, ali na Old Traffordu nemaju ga namjere pustiti, bar ne bez astronomske cijene. Ostaje za vidjeti da li bivšeg vratara Atletico Madrida intrigira ideja povratka u domovinu.

Paul Pogba iz Juventusa u PSG ili Chelsea?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni reprezentativac iz redova Juventusa Paul Pogba želja je najuglednijih svjetskih trenera diljem svijeta. Bivši menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson olako ga se odrekao 2012. godine, a on je zablistao u redovima Bianconera, kao i Tricolora. Pogba je brz, moćan, kreativan veznjak snažnog udarca koji je sposoban podići svaku momčad. Ukoliko na adresu torinskog kluba stigne nemoralna ponuda, a mediji barataju svotama i do 50 milijuna eura, to će biti uistinu teško za odbiti.

Marco Reus, iz Borussije Dortmund u Real ili Bayern?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Borussiji Dortmund strahuju od mogućeg odlaska Marca Reusa. Ukoliko se to dogodi, to bi značilo da će žuto-crni nastaviti gubiti najveće zvijezde, budući su nedavno ostali bez Marija Götzea i Roberta Lewandowskog. Obojica su spomenutih igrača na kraju prešli u Bayern, a upravo se takvog scenarija najviše boje navijači dortmundskog kluba. Osim Bayerna, najveći je interes za Reusom pokazao i Real Madrid, ali i neki premierligaški velikani. Cijena? Prava sitnica. Spominje se brojka od 50 milijuna eura.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo