Sammir doživio iznenađenje koje će pamtiti cijeli život

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon čitavog dana putovanja konačno je sletjela u Brazil a najveću dobrodošlicu na aerodromu imao je Sammir.

3.6.2014.
17:41
VOYO logo

Vatreni su na put iz Zagreba krenuli u utorak u 6 sati ujutro. Prvo su avionom odletjeli prema Lisabonu gdje su sletjeli oko 11 sati, a potom su nastavili put prema Salvadoru, najvećem gradu na sjeveroistočnoj obali Brazila.

U Salvador su sletjeli točno u 16 sati po lokalnom vremenu, u 21 sat po hrvatskom, a najveći odbor za dobrodošlicu na aerodromu u Salvadoru je imao naturalizirani Brazilac Sammir kojeg su roditelji i prijatelju, njih sveukupno tridesetak, dočekali sa prigodnim transparentom na kojem je pisalo "Sammire, ti si naš ponos, obitelj Cruz i prijatelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, hrvatski reprezentativac je rodom iz obližnje Bahije tako da njegovi prijatelji nisu propustili poželiti mu sreću uoči Svjetskog prvenstva na kojem će, uz Eduarda, biti posebno inspiriran. Dva sata kasnije Vatreni su stigli na konačno odredište, 80-ak kilometara udaljeno mjesto Praia do Forte gdje se nalazi luksuzni hotelski kompleks s pet zvjezdica Tivoli Ecoresort.

//www.youtube.com/embed/XpBCNsgVB9Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija je dopraćena u Tivoli Ecoresort uz jaku pratnju policije. Autobus Hrvatske dopraćen je u hotelski kompleks sa sedam policijskih motocikala i šest automobila ili kombija, a još tri auta i motora blokirala su prolaz. U Brazilu je uistinu sve podređeno da se svi sudionici SP-a osjećaju sigurno i zaštićeno.

Praia do Forte do sinoć je okićena brojnim brazilskom zastavicama i amblemima Mundiala, kao i porukama dobrodošlice Hrvatima. No, naravno, da ne bi bilo neke zabune, domaće stanovništvo zanima jedino uspjeh Brazila, što je i normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik reprezentacije Hrvatske Niko Kovač odlučio je razbuditi svoje izabranike na jedan poseban način, kako i dolikuje ovom nekad neumornom i požrtvovnom bivšem nogometašu. Tako je nakon napornog putovanja hrvatska reprezentacija, u ponoć po hrvatskom vremenu, odradila kraći trening u fitness centru hotela Tivoli.

Prvi pravi trening naših nogometnih junaka tako će biti u srijedu, a u 10 sati po lokalnom vremenu (15 po hrvatskom) izbornik Kovač i kapetan Darijo Srna odradit će prvo druženje s predstavnicima medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo