Sammir u noćnom provodu: 'Često zna navratit kod nas'

Trener Dinama Ante Čačić potvrdio je da će Sammir biti spreman za proljetni dio prvenstva, a da je u formi Brazilac je potvrdio izlaskom u jedan zagrebački noćni klub.

12.2.2012.
16:44
VOYO logo

"Sammir je potpuno zdrav i trenira pod punim opterećenjem, dakle konkurira za poziciju u momčadi", kazao je Dinamov trener Ante Čačić.

Dobra vijest za Modre je zdravstveno stanje Brazilca, koji je našao vremena i za noćni izlazak u klub Posh u kojem je nastupio američki DJ Whoo Kid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio je doći jer voli hip hop glazbu. Kratko se zadržao, ujutro je imao trening, a u društvu nije bilo nikakvih djevojaka, samo kolege. Ne mogu reći da smo prijatelji, no zna često navratit kod nas. Nisam vidjela kada je otišao iz kluba", kazala je vlasnica Posha Snježana Mehun.

Dinamovi nogometaši (20 igrača i tri vratara) u ponedjeljak ujutro odlaze na petodnevne pripreme u Rovinj. Modri će u Istri odraditi sedam treninga, a u subotu u Puli odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa protiv Istre 1961. i odmah potom vratit će se u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci su u nedjelju ujutro 30 minuta vježbali u dvorani a 40-tak minuta na snježnom pokrivaču od 30 cm, na igralištu Hitrec Kacijan. Tom prilikom ozlijedio se Portugalac Tonel (stražnja loža), te će nekoliko dana biti na poštedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo