Sammir seli u Madrid: Za kraj ismijao i Hajduk

18.1.2014.
19:06
VOYO logo

Sammir je na službenom Facebook profilu objavio da na ljeto prelazi u madridski Getafe. Ovo je njegova poruka.

"Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje. Sedam godina sam u Dinamo, tu sam proveo najbolje igračke godine i osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti u Hrvatskoj.

Postao sam igrač Dinama s najviše nastupa u europskim nastupima, treći strijelac u povijesti europskih nastupa kluba, drugi najtrofeljniji igrač kluba s osvojenih više naslova prvaka Hrvatske od Hajduka. Sad želim iskusiti nove izazove u karijeri i dokazati se u jačoj ligi. Dinamo će zauvijek ostati moj klub a Hrvatska moja druga domovima u koju ću se uvijek rado vraćati i ako Bog da nastupati u reprezentativnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima koji ste bili uz mene sve ove godine, ne samo u onim lijepim trenucima nego i u teškim kada su mi mnogi okretali leđa."

Tako je Sammir zatvorio svoje poglavlje u Hrvatskoj, tijekom kojeg je dogurao i do dresa naše nogometne reprezentacije. Ostaje vidjeti hoće li i ostati u kadru novog izbornika Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo