hnl

‘Sammire, sad je stvarno dosta!’

‘Pogledao sam se u ogledalo i rekao: Sammire, sad je stvarno dosta! Ili ćeš prestati s takvim načinom života ili ćeš prestati s nogometom. I odlučio sam da više neću taknuti alkohol’, dao je čvrsto obećanje Sammir.

Najskuplji izlazak u životu Sammira bi trebao koštati 2 milijuna kuna, odnosno 270.000 eura. Toliku mu je kaznu odrezao Zdravko Mamić. Dinamov Brazilac talent je trošio po zagrebačkim noćnim klubovima. Mamić je dugo trpio ispade svog ‘sina’. No, kad je pred utakmicu sa Sheriffom stigao pijan na trening, više nije mogao tolerirati ispade.

“Čuvši za kaznu, ostao sam šokiran! Ogroman je to novac. Ne znam da je itko ikad platio takvu kaznu. Nisam mogao vjerovati. Ali kriv sam, ne bježim od toga. Zdravku Mamiću nisam rekao ni riječ. Nikoga ne krivim osim sebe. Platit ću kaznu jer sam je potpuno zaslužio”, rekao je Sammir u razgovoru za 24sata.

Na pitanje što je pomislio sljedeće jutro, Brazilac s hrvatskom putovnicom je odgovorio:

“Da sam glup! Pogledao sam se u ogledalo i rekao: Sammire, sad je stvarno dosta! Ili ćeš prestati s takvim načinom života ili ćeš prestati s nogometom. I odlučio sam da više neću taknuti alkohol.”

Takvu priču smo već više puta čuli.

“Znam, ali ovaj put mi morate vjerovati! Taj moj život više neće imati veze s onim što ću ubuduće raditi. Gotovo je! Shvatio sam da su svi protiv mene, da nemam saveznika.”

Povratak na Net.hr