hnl

Gotovo je zauvijek! Kako je Sammiru ovo uopće uspjelo?

Do jučer je Sammir bio glavna karika Dinamove momčadi, a danas je u potpunosti prekrižen. Naime, Filho nije niti među kandidatima za zimske pripreme Modrih.

Početkom 2014. godine dinamovci predviđeni trenerom Zoranom Mamićem odlaze na zimske pripreme, tradicionalna štacija bit će Hercegovina nakon koje će se Modri zaputiti put Turske.

Kako doznaje Večernji list, među njima neće biti Sammira, dojučerašnje alfe i omege Modrog veznog reda bez koje je sastav hrvatskog prvaka bio nezamisliv. Nakon maksimirske utakmice u Europskoj ligi protiv PSV-a, Zoki Mamić se naljutio i odstranio Brazilca iz momčadi, a sada se čini kako ga je prekrižio zauvijek.

Sammir je trenutno u Brazilu gdje se odmara sa svojom obitelji, a početkom siječnja vraća se u Zagreb gdje će trenirati individualno u iščekivanju možebitnog transfera. Pokušao ga je Zdravko Mamić ‘utopiti’ svojoj ‘filijali’ na Kantridi, no iz Rijeke su jasno puručili kako Sammir u njihov klub nije dobrodošao.

Kako je Sammir u samo godina dana od najveće zvijezde Dinama i hrvatske lige, od igrača koji je bio bitna karika Štimčeve Hrvatske, stigao do statusa igrača kojeg nitko, ali baš nitko ne želi vidjeti u svojoj momčadi, nikome nije jasno.

http://www.vecernji.hr/nogomet/dinamo-porucio-sammiru-ne-ides-s-nama-na-pripreme-912342

Povratak na Net.hr