'Sammir je bolji od najboljeg Lyonovog igrača'

Jurčićev 'špijun' u Lyonu Mario Cvitanović, ustvrdio je da većina akcija suparnika plavih počinje od 29-godišnjeg Šveđanina Kima Källströma, jednog od dvojice zadnjih veznih igrača.

27.9.2011.
11:10
VOYO logo

No, tu je i potencijalna opasnost, Sammir nije poznat kao igrač koji se bavi defenzivom. Uostalom, nedavno su u povjerenju i neki vezni igrači Modrih rekli da imaju problema, da na njih ide više igrača koje ne mogu pohvatati jer Sammir svojeg igrača ne prati.

A bude li Brazilac takav i danas, Källström bi lako mogao započinjati sve akcije Lyona bez puno smetnja, pridruživati se napadu, a onda - eto problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lyon je drugi po kvaliteti u skupini. No, vrijeme je da Dinamo pokaže da izdanje koje je pokazao u igri protiv Reala nije slučajnost. Discipliniranom igrom može se do zadovoljavajućeg rezultata, do boda, samo treba igrati svoju igru, čuvati loptu", kaže Velimir Zajec i nadodaje:

"Sammir može i mora zaustaviti Källströma koji je jako dobar igrač. No, mislim da je Sammir ipak čvršći od njega u dvobojima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je samo da li je Brazilac dovoljno odgovoran za obavljanje takvog zadatka.

"Treba od njega to tražiti i kad shvati koliko je to važno, on to može dobro obaviti. Zapravo je još važnije da se Sammir nametne Källströmu, da Šveđanin vodi više brigu o njemu", zaključio je Zeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109261461006 arti-201109261266006 arti-201109261221006 arti-201109260285006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo