SAM POBIJEDIO DANCE: / Nijemci na pogon jednog igrača trijumfalno otvorili EP

Image
Foto: Profimedia

Nogometaš Augsburga najzaslužniji je za startnu pobjedu branitelja naslova osvojenog u Poljskoj prije dvije godine

17.6.2019.
23:00
Profimedia
VOYO logo

Njemačka nogometna reprezentacija do 21 godine uvjerljivom je pobjedom nad Danskom s 3:1 otvorila nastup na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Marco Richter iz Augsburga najzaslužniji je za startnu pobjedu branitelja naslova osvojenog u Poljskoj prije dvije godine. U 28. minuti je postigao vodeći pogodak, u 52. minuti je ukrao loptu i udvostručio prednost Njemačke, da bi u 65. minuti asistirao Waldscmidtu kod gola za 3:0. Skov je iz kaznenog udarca u 73. minuti samo ublažio poraz Danaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u utorak

U ranijem večernjem terminu reprezentacija Austrije pobijedila je Srbiju s 2:0 (1:0) u utakmici odigranoj na stadionu Nereo Rocco u Trstu. Vodeći pogodak za Austrijance postigao je Wolf u 37. minuti, a konačnih 2:0 iz slobodnog udarca postavio je Horvath u 78. minuti.

Pogotku Horvatha prethodilo je isključenje Jovanovića, koji je crveni karton dobio zbog toga što je startom na Wolfa isprovocirao lom desne potkoljenice austrijskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image

HOROR-OZLJEDA NA EURU MLADIH: Austrijanac zabio Srbiji pa doživio stravičan lom noge

Image

HOROR-OZLJEDA NA EURU MLADIH: Austrijanac zabio Srbiji pa doživio stravičan lom noge

Nakon prvog kola vodeća Njemačka i drugoplasirana Austrija imaju po tri boda, dok su Srbija i Danska bez bodova. U polufinale će se plasirati prvoplasirane reprezentacije iz svake od tri skupine te najbolja od tri drugoplasirane reprezentacije.

U utorak će prvu utakmicu u skupini C odigrati hrvatski nogometaši, a od 18.30 na stadionu u San Marinu suparnik im je Rumunjska. U Ceseni će od 21 sat igrati Francuska - Engleska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo