ŠALATA ĆE GORJETI: / Dame i gospodo, očekuje vas najbolji tulum u gradu! 'Sve je počelo te 2014...'

Image
Foto: PIXSELL/Futsal Dinamo

U četvrtak i petak čeka nas najbolji 'tulum u gradu.'

30.8.2017.
7:30
PIXSELL/Futsal Dinamo
VOYO logo

Sve je počelo prije tri godine. Futsal Dinamo, malonogometni klub kojeg su osnovali Bad Blue Boysi zajedno sa futsal zaljubljenicima, imao je premijeru na kultnoj zagrebačkoj Šalati koja je tu noć - gorjela!

FUTSAL DINAMO – ZA DESET: Boysi svjedočili čudesnom pogotku dinamovca kojim je pozvao ‘rundu za sve’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viđena je do tad već zaboravljena euforija proizašla iz čiste sreće za golom, potezom... Nakon dugo vremena, Boysi su ponovno osjetili što znači iskreno se veseliti za golove i pobjede svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tog rujna zapuhali su neki novi vjetrovi

Velikog Dinama, za njih, već odavno nema, ali borba i dalje traje. Jer on je, kako to sami ističu, u vlasništvu jedne obitelji koja je od kluba napravila svoj privatni poligon za bogaćenje. Ali tog rujna 2014. godine, zapuhali su neki novi vjetrovi.

NEVJEROJATNA UTAKMICA U ZAGREBU: Navijači Dinama svjedočili dramatičnom završetku susreta o kojem će se dugo pričati

Navijači su dobili svoj klub, pošteni klub, klub koji djeluje po demokratskim načelima jedan član - jedan glas i sve je transparentno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A grad Zagreb jedan - hit! Na utakmicama Futsal Dinama vlada sjajna atmosfera, a sad već četvrtu godinu u nizu, uoči Dinamove obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova, Futsal Dinamo organizira svoj tradicionalni spektakl na kultnoj zagrebačkoj Šalati na kojoj navijači Dinama svih dobnih kategorija euforično navijaju te iskazuju privrženost voljenom klubu i plavoj boji. Kakva će to ludnica biti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAVIJAČKA FEŠTA NA ZAGREBAČKI NAČIN: Pogledajte kako igra Dinamo koji pripada navijačima

Program se odvija kroz dva dana

Jer, Futsal Dinamo je organizaciju četvrte Šalate dignuo na još jednu višu razinu. Prije svega, prvi puta će se program odvijati kroz dva dana. Ovogodišnja Šalata počinje 31. kolovoza, utakmicama četvrtfinala i polufinala natjecanja Trofej Dinamo, a svoju kulminaciju doživjet će u petak 1. rujna kada su na programu četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program u petak počinje u 18 sati utakmicom za treće mjesto na Trofeju Dinamo. U 19 sati održat će se veliko finale premijernog natjecanja nakon kojeg ćemo saznati tko je najbolja malonogometna ekipa Grada Zagreba, čije će se ime naknadno upisati na veliki Trofej Dinamo.

NOVOPEČENI DINAMOVCI UOČI NOVOG SPEKTAKLA NA ŠALATI: ‘Iskreno, kad se sjetim te atmosfere, naježim se’

Oproštaj od legendarne 'desetke'

Nakon svečane ceremonije dodjele nagrada, odigrat će se utakmica “The Next Generation” na kojoj će zaigrati najbolji mladi igrači zagrebačkog futsala, a na kojoj će, ujedno, biti predstavljeno i jedno veliko iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice budućnosti hrvatskog futsala i nogometa, uslijedt će veliko finale. Utakmica između Futsal Dinama i Franjinih legendi. Antonio Franja je bivša nogometna ikona, koji je sa Zagrebom 2002. osvojio naslov prvaka Hrvatske, a nakon nogometne karijere okrenuo se malom nogometu i futsalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamo se, tako, ovim putem želi dostojno oprostiti od svoje legendarne “desetke” koja je kroz tri sezone vodila zagrebački klub od druge lige sve do play-offa za prvaka države. Za ekipu Franjine legende zaigrat će bivši igrači NK Dinama i NK Zagreba, ua koje će između ostalih nastupiti Silvio Marić, Tomislav Šokota, GoranVlaović, Hrvoje Čale, Jerko Leko i drugi.

Zabavni program oba dana Šalate vodit će zagrebački reper Nered i DJ Phat Phillie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo