Kaos u Donjecku: Srnini suigrači u velikim problemima!

21.7.2014.
14:47
VOYO logo

Političke tenzije između Rusije i Ukrajine dodatno su se zaoštrile prošlog tjedna kada je na granici dviju država, navodno od strane proruskih snaga, oboren jedan putnički zrakoplov. Šahtar trenutno ne može igrati utakmice u Donjecku iz sigurnosnih razloga, budući je regija okupirana od strane proruskih separatista, a Ahmetov je sada potvrdio koji su igrači propustili vratiti se u klub.

"Istina je da šestorica igrača nisu došli, Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Facundo Ferreyra i Ismaily. Ne isključujem da će se ti igrači vratiti u momčad uskoro. Igrači imaju ugovore kojih se moraju pridržavati. Ako ne dođu, mislim da će oni biti prvi koji će patiti", rekao je Ahmetov za R-Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Kc3cv2V5ebo

"Nadam se da će glava i srce prevagnuti u odnosu na nerazumijevanje i da igrači neće podlegnuti strahu. Posebice zato jer nema razloga za strah. Mi smo spremni jamčiti sigurnost. Nećemo riskirati i u svakom slučaju nećemo igrače odvoditi na opasna mjesta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo jako igrati u Donjecku, ali nažalost, u ovom trenutku to ne možemo. Igrat ćemo gdje će nam biti dozvoljeno, a voljeli bismo to napraviti u Harkivu. Odluke vezane uz prvenstvo donosi Ukrajinski nogometni savez. Kroz našu igru pozivat ćemo na mir i pokušati donijeti radost našim navijačima", zaključio je predsjednik kluba čiji je kapetan hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo