TKO ĆE POBIJEDITI?

ŠAHOVSKA PARTIJA IZMEĐU DVA VELIKANA: Mourinho se zbog jednog razloga odlučio kockati s Perišićem

Nadmudrivanje između Manchester Uniteda i Intera oko hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića traje i dalje.

United navodno već dulje vrijeme pokušava dovesti Perišića kojeg je Jose Mourinho postavio kao jednu od glavnih meta u ljetnom prijelaznom roku. No, dva se kluba ne mogu dogovoriti oko cijene: Inter traži između 50 i 55 milijuna eura, a United to ne želi platiti. Ovisno o izvorima, ponuda s Old Trafforda iznosi između 30 i 40 milijuna eura i Mourinho i društvo je nemaju namjere povećavati.

BIT ĆE TO REKORDNO LJETO: Transferi hrvatskih nogometaša mogli bi biti vrijedni i 130 milijuna eura

Interu hitno treba novac

Naime, prema tvrdnjama Calciomercata, Manchester United je svjestan da Inter ima problema s financijskim fair-playom, odnosno da do 1. srpnja mora prikupiti značajna novčana sredstva do kojih može doći samo prodajom jedne od svojih zvijezda. Stoga se u engleskom velikanu nadaju da će dovesti Nerazzurre pred zid i prisiliti ih da im prodaju Perišića po nižoj cijeni.

Bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti u ovoj šahovskoj partiji. Inter zasad ne popušta, ali tko zna kako će reagirati ako u idućih deset dana United ne poveća ponudu. S druge strane, ako je istina da Mourinho silno želi Perišića u momčadi, ovakvim kockanjem na koncu može puno izgubiti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr