SADA JE SVE JASNO: / Lovren je razlog zbog kojeg njemački trener više ne daje izjave poznatom tabloidu!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Trener nogometaša Liverpoola Jürgen Klopp odbio je nakon subotnje pobjede protiv Barcelone (4-0) odgovarati na pitanja novinara The Suna, a sada je jasno i zašto.

8.8.2016.
14:55
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Liverpool i poznati tabloid već su godinama u napetim odnosima zbog izvještavanja The Suna o tragediji na Hillsboroughu. U priču se sada uključio i Klopp koji je nakon slavlja protiv Barcelone u prijateljskoj utakmici bio vrlo jasan na konferenciji za novinare.

POZNATI BRITANSKI TABLOID TVRDI: ‘Otkrili smo pravi razlog zbog kojeg je Lovren propustio Euro!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne odgovaram na pitanja'

"Više ne pričam za The Sun. Možete samo slušati, ali na pitanja ne odgovaram. Razlog su stvari koje će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana ili tjedana", rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Klopp je očito imao dobru dojavu jer stvari koje je najavio dogodile su se već sljedeći dan. The Sun je, naime, u nedjelju objavio priču kako hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije išao na Europsko prvenstvo jer je pokušavao spasiti brak nakon što je otkrio da ga je supruga varala s dugogodišnjim prijateljem.

'Neke stvari trebaju ostati privatne'

Da je upravo to razlog zbog kojeg više ne želi razgovarati s novinarima The Suna, njemački je stručnjak potvrdio poslije nedjeljne utakmice protiv Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘OSRAMOĆEN’ I ‘SLOMLJEN’ NAKON PREVARE: Dejan Lovren snimljen bez vjenčanog prstena

"Mislim da u životu, neovisno o tome koliko je netko javna osoba, postoje stvari koje bi trebale ostati privatne. Na svijetu ima osam milijuna novina, pa što ako ne pričam za jedne", rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo