Nova kupovina Bayerna: Potvrđen još jedan transfer

Ono o čemu se ovih dana pričalo sada je dobilo i svoju službenu potvrdu.

14.4.2014.
18:49
VOYO logo

Nakon dva uzastopna poraza u Bundesligi konačno lijepe vijesti za Marija Mandžukića i društvo. Sebastian Rode će itekako biti od pomoći centralnom dijelu igre bavarskog sastava koji, ruku na srce, u posljednje vrijeme u njemačkom prvenstvu itekako šepa. Ovaj transfer će službeno biti realiziran 1. srpnja.

"Jako sam sretan što je transfer uspio. Bayern je veliki korak za mene. Želim se ovdje dalje razvijati kao igrač i osvojiti puno naslova sa budućim suigračima", izjavio je Rode za Bayernovu službenu internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava Bayerna ne skriva oduševljenje dovođenjem ovog talentiranog veznjaka koji će se itekako morati dokazati treneru Pepu Guardioli kako bi izborio nastup u prvoj momčadi koja grca od velikih zvijezda poput našega Mandžukića, Arjena Robbena, Francka Ribberya, Thomasa Mullera, Tonija Kroosa i drugih.

"Sebastian Rode je izvrstan profesionalac. On utjelovljuje najvišu razinu profesionalizma. Uvjeren sam kako će našoj momčadi donijeti puno entuzijazma i poleta kako bismo savladali sportske prepreke u budućnosti", komentirao je sportski direktor Bayerna Matthias Sammer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1p4xlWZkoXc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo