SADA I TO ZNAMO: / "Blatter je naučio Platinija kako se krade"

Image
Foto: AFP

Još je jednom Diego Maradona okupirao naslovnice svjetskih medija. Bez dlake na jeziku, jedan od najvećih nogometaša svih vremena udara po svima koji su mu stali na žulj.

15.9.2015.
18:24
AFP
VOYO logo

Jedna od njegovih najčešćih meta je i predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter koji je zbog korupcijskog skandala koji trese njegovu organizaciju najavio silazak s trona u veljači. Osim toga, i na njegov račun ima sve više optužbi da je sudjelovao u financijskim malverzacijama, pa ne treba čuditi ako i protiv njega bude podignuta optužnica.

Image
STEŽE SE OBRUČ: /

Može li se Blatter i nakon ovoga izvući od uhićenja?

Image
STEŽE SE OBRUČ: /

Može li se Blatter i nakon ovoga izvući od uhićenja?

"Ja barem nisam lopov"

Maradona već dugo ne može smisliti Blattera i ne krije da likuje zbog trenutne situacije, a ništa dobro ne misli ni o predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju koji je najavio kandidaturu za čelno mjesto u FIFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam izvan nogometa jer mi je Blatter zatvorio sva vrata. Ali, ja barem nisam lopov. Blatter je napravio veliku štetu nogometu zajedno s Platinijem, to je farsa. Njih se dvojica pretvaraju da su na dvije strane, jedan u FIFA-i, drugi u UEFA-i, ali činjenica je da su uvijek bili rame uz rame. Ako želimo transparentnu FIFA-u, ne smijemo glasati za Platinija kojeg je Blatter naučio kako se krade", prenosi Maradonine riječi talijanski dnevnik Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška jordanskom princu

Argentinac je donedavno najavljivao da će se i sam kandidirati za predsjednika FIFA-e, ali sada podršku daje jordanskom princu Aliju binu Al-Husseinu.

"Ako on pobijedi na izborima, ja ću postati dopredsjednik FIFA-e", otkrio je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo