'SAD NA POLJUD PO SVA TRI BODA': / Dinamovi nogometaši osokoljeni pobjedom, trener Petev nezadovoljan

Image

Nogometaši Dinama upisali su 3-1 pobjedu protiv Lokomotive u ogledu 19. kola hrvatskog prvenstva uhvativši očekivana tri boda protiv momčadi koju su svladali 23. put u 24.

11.12.2016.
18:49
VOYO logo

Napunila je ta pobjeda nogometaše Dinama pred derbi na Poljudu na kojem ih splitski Hajduk dočekuje sljedeće subote.

'Bit ćemo nabrijani u Splitu'

"Nije bila lagano, znali smo kakva nas utakmica očekuje. Bili smo bolja momčad i zaslužili smo pobjedu. Golovi su došli dosta kasno, ali bitna su sva tri boda. Presretan sam, to mi je prvi gol za Dinamo, na Maksimiru, pred Boysima. Stvarno sam jako sretan, ne znam što bih rekao. Uživio sam se u atmosferu i slavlje, ponijelo me sve. Moramo se sad koncentrirati još na utakmicu s Hajdukom, nadam se da ćemo se maksimalno pripremiti i osvojiti tri boda na Poljudu", izjavio je nakon susreta strijelac Ivan Fiolić na tragu čijih misli je i vratar Dominik Livaković:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo trebali riješiti utakmicu u prvih 15 minuta, ali bitna je pobjeda. Jako su nam važni bodovi i sljedeći tjedan idemo po pobjedu na Poljud. Putujemo u Split, bit ćemo nabrijani i uvjeren sam da ćemo pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SOUDANIJEV GOL ZA PAMĆENJE: /

Dinamo pobijedio Lokomotivu 23. put u 24. dvoboju

Image
SOUDANIJEV GOL ZA PAMĆENJE: /

Dinamo pobijedio Lokomotivu 23. put u 24. dvoboju

Dvostruki strijelac Hilal Soudani je dodao:

"Najbitnije je da smo osvojili sva tri boda i čestitam svojim suigračima. Naravno da sam presretan zbog svoja dva pogotka, ali to je uspjeh cijele momčadi, mojih suigrača i trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo bili na sto posto'

A spomenuti trener Ivajlo Petev baš i nije bio oduševljen viđenim. Kaže da je pobjeda jedino ono što mu se svidjelo iz nedjeljenog susreta protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino čime sam zadovoljan su tri osvojena boda i tri postignuta pogotka. Nismo dobro ušli u utakmicu, igrali smo presporo iako smo stvorili 3-4 prilika. Ali, kada niste na sto posto, onda to ovako izgleda. Još jednom ponavljam, nije to bila dobra utakmica s naše strane, bitno da smo uzeli tri boda i idemo dalje. Na sto posto nismo bili zbog mnogo stvari, od broja utakmica koje smo odigrali ove sezone, do puno mladih igrača u momčadi. Nakon dobre prezentacije protiv Juventusa puno smo pričali da ne 'polete', o pravoj motivaciji i pristupu igri. Nažalost, nije se ostvarila ideja koju smo željeli", priznao je Petev koji je posebno istaknuo Soudanijev gol s kraja utakmice:

"To je najljepši gol koji sam do sada vidio otkad sam u Dinamu. Šteta samo što smo tek u 89. minuti stvorili našu najbolju akciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo