SABURTALO IZLETIO IZ EUROPE U ARMENIJI: / Kulenoviću 90 minuta, asistencija Vešovića

Image
Foto: Profimedia

Najuvjerljiviji prolaz u doigravanje izborila je portugalska Vitoria Guimaraes koja je, nakon gostujućih 3:0, pred svojim navijačima svladala latvijski Venstpils sa 6:0

14.8.2019.
22:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši armenskog Ararata nadoknadili su na gostovanju u Tbilisiju gol zaostatka iz prve utakmice i svladavši gruzijski Saburtalo sa 2:0 izborili plasman u doigravanje za grupnu fazu Europske lige, što je u Grčkoj protiv domaćeg Atromitosa uspjelo i nogometašima varšavske Legije koji su slavili sa 2-0.

Za Poljake je cijelu utakmicu odigrao bivši junior Dinama 19-godišnji napadač Sandro Kulenović, a bivši igrač Rijeke Marko Vešović bio je asistent kod pogotka Gruzijca Gvilie u 51. minuti za 2-0. Vodstvo Legiji donio je Stolarski u 29. minuti. Poljaci u doigravanju čekaju boljeg iz dvoboja Rangersa i Midtjyllanda (4-2 za Škote u prvoj utakmici).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gruzijski prvak Saburtalo, kojeg je Dinamo izbacio u 2. kolu kvalifikacija Lige prvaka, ponovno je poražen u Tbilisiju, iako je na uzvrat donio prednost 2:1 s gostovanja u Armeniji. Ararat je pogocima Kobjalka (10) i Avetisjana (67) izborio plasman u doigravanje, u kojem Armence čeka lukesmburški Dudelange.

Najuvjerljiviji prolaz u doigravanje izborila je portugalska Vitoria Guimaraes koja je, nakon gostujućih 3:0, pred svojim navijačima svladala latvijski Venstpils sa 6:0. Portugalci čekaju boljeg iz dvoboja rumunjskog FCSB i češkog predstavnika Mlada Boleslav. Česi su domaćini uzvrata, a prva utakmica završila je 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo