RUMMENIGGE OTKRIO SUDBINU NIKE KOVAČA U BAYERNU: / 'Namjerno sam to učinio, inače bi nam se ljudi smijali'

Image
Foto: AFP

Izvršni direktor Bayerna morao se cijelu sezonu boriti protiv glasina, nerijetko je i kritizirao Kovačev rad, ali na kraju mu je ipak morao "skinuti kapu" za sve razultate

24.5.2019.
18:26
AFP
VOYO logo

Sad kad je gotovo njemačko prvenstvo, čelnici Bayerna mogu razgovarati o sudbini Nike Kovača u klubu. Priče su bile svakakve, čak i da će otići pod svaku cijenu - osvojio ili ne osvojio prvenstvo.

Prekinuo je sve spekulacije izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge koji je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nije bilo u pitanju hoće li Kovač biti naš trener sljedeće sezone. Kovač ima ugovor do 2021. godine i nitko nije dovodio u pitanje njegov ostanak. Namjerno sam podijelio mišljenje javnosti (izjavom da ničiji ugovor u Bayernu nije siguran op.a.) nakon utakmice s Borussijom. Da nisam, svi bi nam se smijali", rekao je Rummenigge za ugledni njemački list Bild.

Skinuo mu kapu

Izvršni predsjednik Bayerna morao se cijelu sezonu boriti protiv glasina, nerijetko je i kritizirao Kovačev rad, ali na kraju mu je ipak morao "skinuti kapu" za sve rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SALIHAMIDŽIĆ IDE U ENGLESKU PO NAJSKUPLJEG NJEMAČKOG IGRAČA: Kovač bi mogao dobiti senzacionalno pojačanje

"Pa, bilo bi ludo donijeti takvu odluku na temelju jedne utakmice. Mislim da je definitivno uspjeh osvojiti bundesligaški naslov u prvoj sezoni u Bayernu. On je mlad i relativno neiskusan trener", rekao je Rummenige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač još uvijek nije gotov s ovosezonskim poslom. Čeka ga još finale njemačkog kupa u kojem će se sastati s Leipzigom i tako pokušati osigurati duplu krunu Bavarcima, a sebi drugi uzastopni naslov pobjednika kupa. Prošle godine osvojio ga je s Eintrachtom, a u finalu je slavio upravo protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo