NA POTEZU JE DE BOER

RUKA POMIRENJA: Vatreni napravio što se od njega tražilo i sad bi opet mogao konkurirati za Interove utakmice

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi se ponovno naći u milosti Interova trenera Franka de Boera nakon što je uputio ispriku njemu i suigračima. Ovo ipak ne znači i da će nastupiti protiv praške Sparte tijekom utakmice Europske lige koja se igra u četvrtak.

Pozivajući se na Sky Sport Italia piše to nogometni portal Football Italia podsjećajući da je Brozović bio ‘zamrznut’ zbog, kako se to navodi, neprofesionalnog ponašanja.

Brozović je u nemilosti trenera završio prije talijanskog derbija protiv Juventusove momčadi, a službenog objašnjenja zašto je tome tako nije bilo. Nagađa se da je u pitanju njegovo odbijanje produljenja ugovora s klubom iz Milana, a sam hrvatski nogometaš putem Instagrama je ponudio svoje viđenje situacije napisavši da je ‘isključen bez razloga’.

Dio o ‘neprofesionalnom ponašanju’ objasnio je Javier Zanetti, legenda kluba koja je dres Intera nosila od 1995. do 2014. godine, a danas u njemu obnaša funkciju dopredsjednika.

“Marcelo je bio nezadovoljan zbog zamjene u Europskoj ligi i želio je napustiti stadion. Bila je to gesta koja ga je izbacila iz derbija protiv Juventusa”, poručio je još ranije Zanetti, ali i dodao da hrvatskom igraču vrata kluba ostaju otvorena, no i da sve dalje ovisi o njemu samom.

Isprika bi mogla biti korak u pravom smjeru…

Povratak na Net.hr