NAKON LUZERNA - ŠOK!

RUDEŠ ZAUSTAVIO EUROPSKI OSIJEK: ‘Nije bilo dobro, u tri dana vidjeli smo dva naša lica ‘

Trener Osijeka Zoran Zekić, očekivano, nije bio zadovoljan s igrom svojih nogometaša protiv novog prvoligaša Rudeša.

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ova sezona za Rudeš biti – sjajna! Zagrebački klub koji uživa u tome što je ušao u HNL u nedjelju je u Gradskom vrtu zaustavio europski Osijek (1-1), koji je, pak, prošlog četvrtka u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige pobijedio švicarski Luzerno 2-0.

ŠOK U GRADSKOM VRTU: Rudeš uzeo bodove Osijeku, golčina Kamenera i Bočkajeva bomba obilježili utakmicu

Očito je u Osijeku bilo opuštanja u stilu “lako ćemo”, što im se “obilo od glavu”.

“Nije bilo dobro, nismo imali balans između linija, nismo dobro ni ušli u utakmicu, jedino je pozitivno što nismo izgubili”, govorio je Osijekov trener Zoran Zekić, prenosi Goal.com, pa nastavio:

“Svi moramo izvući pouku. U tri dana vidjeli smo dva naša lica. Htio sam neke igrače odmoriti, nisam uspio, nisam dobio što sam želio. Pokušao sam s Lukićem i Bočkajem u veznom redu, jer jedan ima dobru desnu nogu, dugi lijevu, ali nije išlo. Moram se zabrinuti i zbog toga što se neki koji nisu igrali protiv Luzerna, baš i nisu natrčali, a Grezda koji je u četvrtak igrao 90 minuta, i sada je ‘preorao’ teren!”

Španjolac Inaki Alonso dobro je zakoračio u hrvatsku ligu.

“Jako smo zadovoljni, Osijek je kvalitetan suparnik s nizom pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu, poput Lope i Bočkaja, mi smo na trenutke igrali perfektno i hrabro se i kvalitetno suprotstavili. Iskoristili smo i psihološko pražnjenje Osijeka nakon Eruope”, zaključio je Alonso.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr