KORONAVIRUS SVE POREMETIO

ROY HODGSON: ‘Moramo odigrati sezonu do kraja kako se ne bi doveli u situaciju da se za stolom odlučuje tko će biti prvak, a tko će ispasti iz lige’

‘Znam da nas čeka puno problema kad dobijemo dozvolu za nastavak sezone’

“Kada prestane ova kriza izazvana koronavirusom moramo odigrati ostatak sezone u Premier ligi kako se ne bi doveli u situaciju da se za stolom odlučuje tko će biti prvak, a tko će ispasti iz lige”, izjavio je trener Crystal Palacea Roy Hodgson.

BILIĆ POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: Zbog ovog ga svi obožavaju; ‘Uvijek pitam igrače za zdravlje najmilijih. Nije im lako, neki su i sami’

‘Radit ćemo u restriktivnim uvjetima, morat ćemo odigrati preostalih devet kola u kratkom vremenu’

“Znam da nas čeka puno problema kad dobijemo dozvolu za nastavak sezone. Radit ćemo u restriktivnim uvjetima, morat ćemo odigrati preostalih devet kola u kratkom vremenskom razdoblju, imat ćemo manje vremena da se pripremimo za novu sezonu, ali bolje je da odigramo ovu sezonu do kraja negoli da se za stolom odlučuje tko će biti prvak, tko će u Ligu prvaka, a tko će ispasti iz lige”, izjavio je trener Crystal Palacea.

Natjecanja u Engleskoj suspendirana od 13. ožujka

Njegov klub nalazi se u sredini tablice, na 11. mjestu. Ima 39 bodova i ne moraju brinuti za opstanak, a još imaju šanse za Europsku ligu.

Nogometna natjecanja u Engleskoj su suspendirana od 13. ožujka, a devet kola prije kraja prvenstva vodeći Liverpool ima 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City i nedostaje mu još samo šest bodova da bi i teoretski osigurao naslov, prvi nakon 30 godina.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr